Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μία ευνοϊκή ημέρα, είναι εδώ για εσένα! Σήμερα θα διασκεδάσεις, θα είσαι περιζήτητος από τον περίγυρο σου, θα κοινωνικοποιηθείς και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα φώτα, θα είναι στραμμένα επάνω σου, πράγμα που σου προκαλεί ικανοποίηση και ευχαρίστηση! Θέματα δημιουργικής απασχόλησης και παιδιών, ευνοούνται πολύ!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα έχεις πραγματικά ανάγκη την ασφάλεια και την ζεστασιά της οικίας σου! Πιθανόν να μην έχεις αρκετή όρεξη για κοινωνικές εξόδους και κοινωνικές συναναστροφές! Μέσα στην οικογένεια θα λάβεις ουσιαστική αγάπη και ικανοποίηση! Θέματα σπιτιού λύνονται, μετά από συγκυρίες, γεγονότα και συζητήσεις!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα το οξυδερκές, ευφυές και γοργό μυαλό σου, εντυπωσιάζει τον κοινωνικό περίγυρο σου και τους φίλους σου! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου και εκπληρώνεις όνειρα! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες, να υλοποιήσεις ιδέες και να κάνεις θετικές αλλαγές!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θα αισθανθείς επιτέλους, ικανοποίηση και ασφάλεια, όπως και υλική και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις για την υπομονή σου, τις ηθικές αξίες σου και την πειθώ σου! Θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετά από αυτά που θες, με δυναμικότητα και εντιμότητα, κι έτσι ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου;

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, ξέρεις πως να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό , πως να μην περνάς απαρατήρητος και το πως να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου. Ξεχωρίζει η γοητεία και η φλογερή προσωπικότητα σου, όμως ορισμένες φορές είσαι και εγωιστής, χαρακτηριστικό που οφείλεις να περιορίσεις τώρα! Όλοι γύρω σου, σε θαυμάζουν για την γενναιοδωρία σου και την μεγαλοψυχία σου, γι’αυτό μην τα χαλάσεις όλα, λόγω έπαρσης!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον εσωτερικό σου κόσμο! Καταφέρνεις και ξεπερνάς άγχη και φοβίες, με ευκολία! Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Σήμερα θα καταφέρεις να κλείσεις και τις δικές σου πληγές, να στηρίξεις τα άτομα που αγαπάς και να εκμεταλλευτείς την διαίσθηση σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ασχοληθείς και θα αφιερώσεις τους φίλους σου! Η φιλία τώρα, θα είναι για εσένα, ο πιο σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να κάνεις τους φίλους σου, να κατανοήσουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Έρχεστε κοντά συναισθηματικά και περνάτε όμορφα! Επιπλέον, ασχολείσαι με αγαθοεργίες και ανθρωπιστικές ανάγκες!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μένεις επικεντρωμένος στους στόχους και τους σκοπούς σου και γνωρίζεις καλά πως πρέπει να τους διεκδικήσεις! Προβάλλεις τον καλύτερο τον εαυτό σου κοινωνικά και κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των άλλων! Είσαι δυναμικός, ώριμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση! Μέσα από αξιόλογες επαφές, αποκτάς καλή κοινωνική καταξίωση!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη , σήμερα, η ανάγκη σου για μάθηση και πληροφορίες, είναι πολύ ισχυρή, καθώς επίσης και η επιθυμία σου να την μεταδίδεις στους άλλους, μέσα από συνομιλίες, συναναστροφές και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως όλοι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το σοφό μυαλό σου, το χιούμορ σου και τον τρόπο που επικοινωνείς! Ιδανική ημέρα για ταξίδια, μετακινήσεις και εξόδους!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα κανείς δεν μπορεί να σε ξεγελάσει, αφού είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός! Είσαι αποφασισμένος, να μην ανοίγεσαι πολύ στους γύρω σου, αφού είσαι ικανός, να καταλάβεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, τι ακριβώς γίνεται και τις προθέσεις πίσω από τα λόγια του συνομιλητή σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι μάλλον αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την δρομολόγηση κάποιων σχεδίων και στόχων σου! Σε ενδιαφέρει πολύ το πώς φαίνεσαι στα μάτια των γύρων σου και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από εκείνους! Αυτό βέβαια, θα βοηθήσει στο έπακρο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες σίγουρα θα σε βοηθήσουν, κυρίως σε αποφάσεις!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προσφέρεις στους γύρω σου, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, τις δικές σου ανάγκες και υποθέσεις! Επιπλέον, οφείλεις να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Οργάνωσε λοιπόν καλύτερα τον χρόνο σου, για να μπορέσεις και να ξεκουραστείς!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...