Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
14.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις μέσα από καταστάσεις, γεγονότα και συγκυρίες, πως οφείλεις άμεσα να αναθεωρήσεις τα δεδομένα σου! Πιθανόν να πρέπει να ξεκινήσεις νέες τακτικές για να πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου! Θα χρειαστεί να αποδεχθείς κάποιες επικείμενες εξελίξεις και αλλαγές, που έρχονται σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, θα προκαλέσει αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση και θα σου φέρει αρκετό άγχος, ανασφάλειες και αδικαιολόγητες φοβίες! Πρέπει οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, αφού κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση των στόχων σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Κριού, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου επαφές και σχέσεις! Να δώσεις προτεραιότητα στις φιλίες σου την σημερινή, αλλά χωρίς να είσαι υπερβολικά νευρικός, απαιτητικός και δογματικός προς τα φιλικά σου πρόσωπα, διότι θα προκαλέσεις παρεξηγήσεις και κόντρες!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, θα πλήξει σημαντικά οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις και οικογένεια! Μην παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Κάθε διαπροσωπική σχέση σου, θα έχει προβλήματα, γι’αυτό μείνε ψύχραιμος, ώριμος και λογικός!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Πανσέληνο στον Κριό, ενδεχομένως κάποιες απογοητευτικές εξελίξεις, μέσα από επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα! Προσοχή χρειάζεται όταν οδηγείς και αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις, οργανώσου καλύτερα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ίσως σήμερα να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις με την Πανσέληνο στον Κριό, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κάποιων κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα, δεν γνώριζες. Κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο των άλλων και να αλλάξεις στρατηγική!

Ζώδια 19 Οκτωβρίου

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα η Πανσέληνος απέναντι σου, στο Ζώδιο του Κριού, θα φέρει σίγουρα πολλές δυσκολίες και αναποδιές! Πρόκειται για μια κρίσιμη ημέρα για πολλούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ορισμένα πρόσωπα, μέσα από συναναστροφές, επαφές και συναντήσεις, πιθανόν να σε εκνευρίσουν και σε απογοητεύσουν!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Κριού, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα! Οφείλεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται χωρίς σταματημό! Ακόμα κι αν νιώθεις εξαντλημένος από τα τρεξίματα, θα χρειαστεί να κινηθείς με πρακτικότητα, λογική και οργάνωση και να απαλλαχθείς από αβεβαιότητες και άγχος!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών, συναναστροφών και μετακινήσεων, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Κριού! Θα πρέπει να περιμένεις ορισμένες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες καν και προσγειώνεσαι απότομα!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Πανσέληνο στον Κριό, τα πράγματα μάλλον θα δυσκολέψουν! Όποια πρόκληση κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις λογικός και ψύχραιμος! Μην επαναφέρεις χωρίς λόγο, παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί και λυθεί! Προσπάθησε να επικρατήσει ηρεμία στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Επιπλέον, επαφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου και την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση σου! Να προσέχεις επίσης, την οδήγηση σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στον Κριό, σου ξυπνάει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τις αξίες σου, τα κεκτημένα σου και τα δεδομένα σου και πολύ πιθανόν αυτό να σε παρασύρει σε καταπιεστική και απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και θα έχεις επαφές!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...