Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να απολαύσεις μία βελτιωμένη και ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει καυγάδες και ανατροπές, στον φιλικό τομέα!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα πετύχεις μεγάλους και υψηλούς στόχους και σπουδαία όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις και συναναστροφές, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και γείτονες! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει κόντρες και αυτό θα βλάψει την κοινωνική σου εικόνα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να προσπαθήσεις και να μην διατυμπανίζεις αυθόρμητα την επιτυχία και την ευτυχία σου στον κάθε έναν, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν τα επιτεύγματα σου! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει ανατροπές στις κοινωνικές σου σχέσεις, αλλά και στις μετακινήσεις σου!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, σήμερα να αναμένεις ένα χαρμόσυνο νέο που θα σε δικαιώσει και θα σε ικανοποιήσει! Επιπλέον, θα έχεις ωφέλιμες επαφές, ειδήσεις και συνομιλίες! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα φέρει σοκαριστικές αποκαλύψεις και θα φανερώσει κρυφούς εχθρούς!

Λέων

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου! Πες ναι στις δυναμικές αλλαγές, που θα εντυπωσιάσουν τον κοινωνικό περίγυρο σου! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει καυγάδες, ρήξεις και ανατροπές, σε σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, είναι μία από τις πιο ευχάριστες και ευνοϊκές ημέρες, για ο,τιδήποτε θες και έχεις ως σκοπό! Να αναμένεις, πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για κοινωνικές, ψυχαγωγικές και δημιουργικές δράσεις! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει αρκετό άγχος και τρεξίματα!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορείς να αναμένεις ευτυχισμένη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική σιγουριά και ηρεμία! Μία χαρμόσυνη εξέλιξη, που αφορά μία ιστορία από το παρελθόν και έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, είναι εδώ! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει καυγάδες και ανατροπές, στον κοινωνικό τομέα!

ζωδια-σημερα

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου δώσει ευκαιρίες, ώστε να αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς, με μία σου μόνο λέξη! Ξεχωρίζεις για το έξυπνο μυαλό σου και την ακαταμάχητη προσωπικότητα σου, ιδίως μέσα σε κοινωνικές σχέσεις και επαφές! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει καυγάδες και ρήξεις, στον οικογενειακό τομέα!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένες, κυρίως λόγω ορισμένων απρόσμενων συγκυριών! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει κόντρες και ανατροπές, σε θέματα που αφορούν αδέρφια, γείτονες και γνωστούς!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Πιθανές είναι και νέες φιλίες, που έρχονται για να μείνουν!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα σου προσφέρει μία ωφέλιμη αποκάλυψη ενός σημαντικού μυστικού, με παρασκηνιακό τρόπο! Το γεγονός αυτό, θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις σχέδια, στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο κοντινό μέλλον! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, αφού θα προκαλέσει μεγάλες ρήξεις και ανατροπές, σε αρκετούς σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα! ! Η κοινωνικότητα σου αλλά και η οξυδέρκεια σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές και συζητήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου και να αισιοδοξείς ξανά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...