Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
14.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 11 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, προσοχή χρειάζονται οι σχέσεις και οι συναναστροφές σου με το κοινωνικό, αλλά και συγγενικό σου περιβάλλον! Θα χρειαστεί επιπλέον προσοχή σε τυχόν συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες! Σε μετακινήσεις και οδήγηση, να είσαι συνετός και οργανωμένος!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ετοιμάσου για αποκαλύψεις που θα σε σοκάρουν και θα σε αναγκάσει να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν για την βελτίωση κάποιων διαπροσωπικών σου σχέσεων! Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις και την κρίση σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψευδαίσθηση! Να είσαι προσγειωμένος και υποψιασμένος, όπως πάντα!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σε προβληματίσει αρκετά! Θα πρέπει να αναμένεις θολό και ουτοπικό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενδεχομένως κάποιες μεγάλες απογοητεύσεις! Κάποιες συγκυρίες, θα σου φέρουν αναπάντεχη ανασφάλεια, ασυνεννοησία, δυσπιστία, σύγχυση, αβεβαιότητα και αναθεωρήσεις για πολλές καταστάσεις και πρόσωπα!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα νιώσεις αρκετά αγχωμένος, αφού σκέφτεσαι τρεξίματα και εκκρεμότητες! Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις υπομονή και επιμονή και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Ώρα να τα βάλεις όλα σε τάξη!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, σίγουρα θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου! Προσοχή όμως! Αν παρασυρθείς και φερθείς υπερβολικά επιπόλαια, λόγω υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, θα υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις! Ακόμα κι αν περνάς όμορφα και ανέμελα, θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός και προσγειωμένος! Οι εκτιμήσεις σου σε σπίτι και οικογένεια, αποδεικνύονται αργά ή γρήγορα λάθος! Θα υπάρξει πιθανότατα, σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις οπωσδήποτε τη λογική και την ψυχραιμία σου, σε συζητήσεις με τα συγγενικά σου πρόσωπα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα συμπεράσματα σου, βασιζόμενος σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Επίσης, πες όχι σε κουτσομπολιά και σε κάθε είδους νέο ξεκίνημα! Πρόσεξε όσο μπορείς στις συζητήσεις σου και επιστράτευσε την λογική σου, ώστε κάποιες αποφάσεις σου, να μην είναι λανθασμένες!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της όψης του Τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα, να νιώσεις την ανάγκη να προστατέψεις τις αξίες και τα κεκτημένα σου! Ίσως μάλιστα, να δημιουργηθούν ποικίλα προβλήματα σε διάφορες συναλλαγές και επικοινωνίες, κυρίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να σε απασχολήσουν λίγο παραπάνω στα υλικά αγαθά σου!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σε επηρεάζει άμεσα και πρέπει να προσέχεις! Οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλά τις προσδοκίες και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης και της απογοήτευσης! Αρκετές στιγμές θα προσγειωθείς απότομα την σημερινή ημέρα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο μπορείς προσγειωμένος και λογικός!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση σου, διότι πολύ πιθανόν να απογοητευτείς! Μείνε λογικός και φρόντισε και να βασίζεσαι στο μυαλό σου και σε αντικειμενικά κριτήρια! Δυστυχώς, θα επανέλθουν κάποιες φοβίες, άγχη και ανασφάλειες, κυρίως μετά από αποκαλύψεις μυστικών, που θα σου δείξουν πολλές αλήθειες!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως έρθουν κάποιες απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις, που έχουν να κάνουν με τους φίλους σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν να έδωσες περισσότερα πράγματα από όσα έπρεπε, χωρίς να λάβεις τα ίδια από τους άλλους και τώρα να νιώσεις αδικημένος! Υπομονή, όλο αυτό είναι παροδικό!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού σε αφορά άμεσα! Για άλλη μία φορά, εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και ανοίγεις τα χαρτιά σου, σε άτομο που δεν πρέπει! Αν δεν θέλεις να εκτεθείς, να απογοητευτείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από τα μυστικά σου, φρόντισε να είσαι κλειστό βιβλίο και αρκετά καχύποπτος!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...