Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
28.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Η Σελήνη στην πορεία της όλη την ημέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα σας δίνει το περιθώριο για διορθώσεις, συμβιβασμούς και ό,τι άλλο περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε μια κατάσταση. Ακόμη, σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας πιο ευέλικτα και γνήσια. Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας, καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας -όποια κι αν είναι αυτά- προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ο έρωτας θα έχει κι αυτός ιδιαίτερη σημασία σήμερα, αν και δεν αποκλείεται να μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο. Προφανώς θα έχετε πολλά να σκεφτείτε πάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και τους επόμενους μήνες. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης, αλλάζοντας ζωδιακό άξονα, θα επηρεάσουν τους οικονομικούς τομείς του ωροσκοπίου σας.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα κι εσείς μπορεί να γίνεστε πολύ κυκλοθυμικοί ή ανήσυχοι. Πιθανώς η αιτία της ανησυχίας είναι η οικογένεια, οι άνθρωποι που συμβιώνετε, το σπίτι ή ένα ακίνητο. Για κάποιους όμως μπορεί να είναι κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που τους φέρνει τρομερό άγχος. Ό,τι κι αν είναι πάντως σίγουρα θα βρείτε ένα αποτελεσματικό τρόπο για να το επιλύσετε. Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται σήμερα η επιτυχία. Μην αφήσετε τίποτε να σας διαφύγει που αν το προσπεράσετε τώρα θα έρθει στο μέλλον να σας ταλαιπωρήσει κυρίως στα επαγγελματικά, καθώς η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της καριέρας. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης προχωρούν στο ζώδιο σας και στο απέναντι του Σκορπιού, φέρνοντας πολλές αλλαγές στη ζωή σας για τους καλύτερους λόγους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Λέοντα και κάθε τι καινούριο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και τη ζωή σας, αφήνοντάς σας μία γεύση πληρότητας και ζωηράδας. Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια μελλοντική συμφωνία που έχετε στα σκαριά ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα. Από την άλλη, είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω, αλλά να προσέξετε αρκετά πώς θα πείτε ό,τι πείτε. Βλέπετε η Σελήνη σε κόντρα με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό χάος παρεξηγήσεων και τελικά να χάσετε και το δίκιο σας. Από σήμερα εξέρχονται του ζωδίου σας και οι δεσμοί της Σελήνης και προχωρούν στα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού, επηρεάζοντας πιο πρακτικά θέματα της δουλειάς, αλλά και της φροντίδας του εαυτού σας.

Καρκίνος

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα σας απασχολεί περισσότερο απ’ όλα το «πορτοφόλι» σας. Χρειάζεται όμως προσοχή στις σπατάλες (θα έχετε την τάση), αλλά και στους συνεταιρισμούς με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μπορεί να σας υποσχεθούν πράγματα που δεν θα τηρήσουν. Δεν χρειάζονται βιασύνες όταν μιλάμε για οικονομικές δοσοληψίες. Εκτός από αυτό θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και θα σας απασχολήσουν θέματα ερωτικών σχέσεων, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ικανοποίηση προς το παρόν. Βλέπετε η Σελήνη κοντράρει με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο και δε δίνει βεβαιότητες για τίποτε. Από σήμερα και για τον επόμενο ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης μετακομίζουν στον άξονα των ερωτικών και φιλικών σας σχέσεων, των στόχων, των πραγμάτων που σας παθιάζουν στη ζωή σας.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να δημιουργήσει ένα φορτισμένο κλίμα στη δουλειά ή στο οικογενειακό περιβάλλον και να σπάσει τα νεύρα και του πιο ψύχραιμου από σας. Πριν σας πιάσει πανικός και αρχίσετε να αγχώνεστε και να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους, σκεφτείτε ότι είναι κάτι παροδικό και ότι μπορείτε με λίγη υπομονή να το ξεπεράσετε. Επίσης, σήμερα η καλύτερη αντιμετώπιση είναι το χιούμορ και το γέλιο. Μιλήστε με τους φίλους σας, με τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας ηρεμούν. Μοιραστείτε μαζί τους τις ανησυχίες σας και επίσης πάρτε απόσταση από εστίες έντασης στον χώρο της δουλειάς. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν και θέματα οικογενειακά ή ενός ακινήτου. Από σήμερα και για τον επόμενο ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν ζωδιακό άξονα και θα επηρεάζουν την καριέρα, αλλά και την οικογένεια.

Παρθένος

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα και θα σας απασχολήσουν κυρίως δύο θέματα. Το ένα είναι η υγεία και το άλλο η εργασία. Ίσως με κάποιο έμμεσο τρόπο η Σελήνη να σας προειδοποιεί ότι δεν γίνεται να παραμελείτε τον εαυτό σας και να βάζετε σε προτεραιότητα τους άλλους. Το άλλο για το οποίο οφείλετε να είστε ψύχραιμοι, αλλά και συνεπείς, είναι η δουλειά. Αποφύγετε όμως το παρασκήνιο σε επαγγελματικές καταστάσεις και να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς. Χαλαρώστε και αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας χωρίς άγχος και ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάζουν τον άξονα επικοινωνίας, σπουδών, μετακινήσεων, ταξιδιών, νομικών ζητημάτων.

Σελήνη στον Λέοντα και μπελάδες για πολλά ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η μέρα είναι βατή. Κάποια πράγματα πλέον αρχίζουν να ωριμάζουν μέσα σας και δεν πρόκειται να δεχτείτε κανένα συμβιβασμό σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε. Μην βιάζεστε όμως. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχουν πολλές εξελίξεις κι αυτό να σας κάνει ανυπόμονους, θα έχετε όμως αρκετή συμπάθεια και στήριξη από το περιβάλλον σας, η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Νεότερα άτομα του περιβάλλοντός σας ίσως να παραδειγματιστούν από ορισμένες δράσεις και πρωτοβουλίες σας, αν και κάτι τέτοιο θα ωφελήσει περισσότερο εκείνα παρά εσάς τους ίδιους. Η χαρά ωστόσο ότι βοηθάτε ανθρώπους που έχουν όρεξη και μεράκι θα βελτιώσει σίγουρα πρώτα τη δική σας στάση και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη συλλογική δουλειά. Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Λέοντα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας και με έμφαση στους στόχους σας. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τους οικονομικούς οίκους του ωροσκοπίου σας.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κλειστούς στη διάθεση σας και να δείχνετε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι προς τα έξω. Αυτό κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε όμως κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις. Επίσης, προσπαθήστε λίγο να καταλάβετε και τη θέση των άλλων. Κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα ζήτημα που αφορά στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Ίσως κάποιο γηραιότερο μέλος της οικογένειας σας να έχει την ανάγκη σας, αυξάνοντας την αίσθηση της πίεσης που μπορεί να νιώθετε εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και του φόρτου της δουλειάς. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τον άξονα προσωπικότητας-σχέσεων στο ωροσκόπιο σας.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε όλα τα επίπεδα και σας επιτρέπει να σκεφτείτε διαφορετικά αυτά που έχετε να κάνετε. Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο που έχετε εσείς οι Τοξότες να ελίσσεστε και να βρίσκετε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι. Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί, με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέχετε και να κάνετε κατάχρηση των δικαιωμάτων σας, παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις σας. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τους τομείς της εργασίας, της υγείας, της προσφοράς υπηρεσιών, αλλά και της ψυχολογίας σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην πορεία της στον 8ο Ηλιακό σας οίκο σάς δίνει το ελεύθερο στην έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας όπως θα το θέλατε, αλλά και θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σας απέναντι σε κάθε σας πρωτοβουλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μέρα αυτή θα περιέχει συνταρακτικά γεγονότα, αλλά μάλλον προσφέρει μία ομαλή και μάλλον ευχάριστη έκβαση των ήδη υπαρχουσών εξελίξεων στη ζωή σας. Σήμερα είστε αποφασισμένοι επίσης να φτάσετε στο βάθος σε κάποιο ζήτημα και να αναζητήσετε μια κρυμμένη αλήθεια. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν ακόμη οικονομικά ζητήματα. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή, τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία, τους στόχους και τους φίλους ή συνεργάτες.

Υδροχόος

Ένα είδος κυκλοθυμίας θα είναι έντονη στη συμπεριφορά σας, αν και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να σας κάνει λιγότερο αγαπητούς στους γύρω σας αγαπητοί μου Υδροχόοι. Ίσως σήμερα νιώθετε να διαδραματίζεται μια μάχη ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας σε διάφορα ζητήματα.

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα διαφαίνονται ίσως οι αδυναμίες τους και αποφασίζετε να τις ξεκαθαρίσετε. Όμως η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε απέναντι στους άλλους ανοιχτό μυαλό, γενναιοδωρία και ευγένεια. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τον άξονα οικογένειας-καριέρας, καθώς προχωρούν στα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού.

Ιχθείς

Η μέρα αφορά πολύ τα εργασιακά θέματα και τα θέματα υγείας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα καλό κλίμα στον χώρο εργασίας και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Οι συνάδελφοι σας μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει εσείς να το παίρνετε προσωπικά. Ίσα-ίσα η Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί να ελέγξετε λίγο περισσότερο τα συναισθήματα σας και να μην τα δείξετε προς τα έξω με ένταση, ειδικά αν είστε θυμωμένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας και προτιμήστε να μιλήσετε σε έναν φίλο-η που νιώθετε ότι σας καταλαβαίνει. Προσοχή και στην υγεία. Μικρές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματα της φυσικής κατάστασης, από τη διατροφή μέχρι τη σωματική άσκηση, μπορεί να φέρουν μεγάλες βελτιώσεις. Από σήμερα και για ενάμισι χρόνο οι δεσμοί της Σελήνης θα επηρεάσουν τον άξονα επικοινωνίας, γνώσης, ταξιδιών, καθώς προχωρούν στα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Άκου να δεις: Αυτές είναι οι χειρότερες συνήθειες των ζωδίων

Κανένας δεν είναι τέλειος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις αδυναμίες μας, τα μελανά σημεία μας. Όσο καλά και αν τα κρύβαμε τόσο καιρό, τα...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 28/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, θα αποκαταστήσει την σιγουριά και την ασφάλεια στην ζωή και γενικά στην καθημερινότητα σου! Θα...

Αυτό είναι το βίντεο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου πού κολάζει κάθε βράδυ τον Σεφερλή

Αν ακόμα δεν γνωρίζετε για ποιο λόγο ο Μάρκος Σεφερλής και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχουν δημιουργήσει πραγματικό σάλο μαζί τότε είστε αδιάβαστοι για μία...

Ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφασή του να απομονωθεί στη Μήλο

Καλεσμένος στο Mega ήταν χθες ο Γιώργος Αλκαίος. Ο τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφαση που πήρε πριν από χρόνια να απομονωθεί...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Ίσως είσαι κάπως άπληστος...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 26/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις οπωσδήποτε επιτυχία στις δράσεις σου, λόγω της γοργής,...

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το...

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα γεγονότα που...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
987ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...