Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 28 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Ας δούμε το κάθε ζώδιο αναλυτικά

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, είσαι υπέρμαχος της ισοτιμίας, της δικαιοσύνης και της ισορροπίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Ιδανική ημέρα, για να πλησιάσεις ξανά ένα πρόσωπο που παλαιότερα είχατε παρεξηγηθεί και να τα βρείτε! Επιπλέον, θα ενδυναμώσεις περισσότερο από ποτέ τις επαφές σου και τις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, την σημερινή ημέρα θα δεις, πως τελικά οι λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα σημαντικές και κάνουν την διαφορά! Είναι η ιδανική στιγμή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να οργανώσεις πιο σωστά τον χρόνο σου και να κάνεις ανανεωτικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Επιπλέον, διεκπεραιώνεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι μία απίστευτα τυχερή ημέρα για εσένα και θα έχεις σίγουρα επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για εγωισμό, απαιτητικότητα και έπαρση! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και σίγουρα θα αισθανθείς αρκετές στιγμές, πως είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Ιδανική ημέρα, για εξόδους, διασκέδαση και κοινωνικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα έχεις ισχυρή διαίσθηση και καταφέρνεις να αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των συνομιλητών σου! Το γεγονός αυτό, θα σε εξυπηρετήσει, όσον αφορά την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου! Ιδανική ημέρα, για εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με ήρεμη συζήτηση και καλοπροαίρετη διάθεση!

ΛΕΩΝ

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, έχεις έντονη ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία και κοινωνικότητα! Είσαι πολύ αγαπητός και περιζήτητος, κυρίως στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές! Την σημερινή ημέρα, εκφράζεσαι σαφώς καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο, γι’αυτό να προτιμάς τα μηνύματα! Επιπλέον, θα έχεις πολλές ευχάριστες συναντήσεις, νέα ή ψυχαγωγικές εξόδους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα επιλέγεις την πρακτικότητα, αλλά και την άνεση! Θα ασχοληθείς κυρίως με τα κεκτημένα σου και φυσικά, με ό,τι έχει πραγματικά αξία στην ζωή σου! Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και κάποιες νέες συνθήκες που θα προκύψουν, θα ανακτήσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Νιώθεις σίγουρος πλέον για τις δυνάμεις σου και είσαι ήρεμος!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, οι εξελίξεις και τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν απόλυτα, στην διεκδίκηση και την επιτυχία των στόχων και των σκοπών σου! Αν αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν έγκαιρα, θα κάνεις νέα εποικοδομητικά ξεκινήματα! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα και την τάση σου για έπαρση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επιστρατεύεις ένστικτο, διορατικότητα και διαίσθηση! Πιθανόν κάποιες στιγμές να επιλέξεις την μοναξιά, αλλά αυτό θα λειτουργήσει εποικοδομητικά για εσένα! Προτίμησε να βρίσκεσαι στο παρασκήνιο προς το παρόν και θα δεις ότι θα βρεις τις λύσεις που επιθυμείς! Επιπλέον, θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να απαλλαγείς από προβληματικές και τοξικές σχέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ήρθε η ώρα, που φίλοι σου, γίνονται σύμμαχοι σου, ώστε να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς, ώστε να έχεις πιο πολλές πιθανότητες να εκπληρώσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες μου! Να ακούς τις συμβουλές των φίλων σου, κοινωνικοποιήσου, αξιολόγησε ορθά τις φιλίες σου και κάνε θετικές και ανανεωτικές αλλαγές!

ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι αποφασισμένος να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή και να σβήσεις κάποια κακώς κείμενα, προκειμένου να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων γύρων σου! Άρπαξε και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα στην ζωή, ώστε να βελτιώσεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ετοιμάσου να εκπληρώσεις πολλά από τα σχέδια και τους στόχους σου! Επιστράτευσε λογική και ωριμότητα και ετοιμάσου να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις νέα, συναρπαστικά και διαφορετικά πράγματα και να περάσεις υπέροχα, αποφεύγοντας όμως επιπολαιότητα και υπεραισιοδοξία! Ιδανική ημέρα για συζητήσεις και μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, λόγω της ισχυρής σου διορατικότητας, αντιλαμβάνεσαι πλέον με ευκολία, τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των συνομιλητών σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και αν κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα! Ανακαλύπτεις υποσυνείδητες πτυχές του εαυτού σου και πλέον ξέρεις τι πραγματικά θες και χρειάζεσαι στην ζωή σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...