Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
15.9 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 8 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, απόλυτα θετικές εξελίξεις θα έχεις, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο μέγιστο, αφού σήμερα θα αισθανθείς με ποικίλους τρόπους, πως άλλοι ουσιαστικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες, τους αγώνες και την αξία σου!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, σου προσφέρει άπλετη τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές, συναναστροφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις σπουδαίους στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να αισιοδοξείς ξανά, να σχεδιάσεις μία εξόρμηση ή απλά να περάσεις υπέροχα, σε μία ψυχαγωγική έξοδο!

Δίδυμος

Η τύχη σήμερα είναι δεδομένη φίλε Δίδυμε, όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και τα μεγαλόπνοα σχέδια που έχεις σκοπό να υλοποιήσεις! Το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, υπόσχεται εσωτερική δύναμη, αυτοπεποίθηση και διορατικότητα, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή! Επιπλέον, μία ωφέλιμη αποκάλυψη σου δίνει χαρά!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, σε βοηθά να πάρεις την σημερινή ημέρα, εποικοδομητικές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις για τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές σου, που θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητα σου! Επιπλέον, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον ή κάποια, σήμερα θα μπορέσει να εξομαλυνθεί!

ζώδια προβλέψεις

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, θα βελτιώσει και θα γλυκάνει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα μπορέσεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν, όπως επίσης, θα κλείσουν και όλες σου οι εκκρεμότητες! Επιπλέον, τώρα είναι ιδανική στιγμή, να φροντίσεις τον εαυτό σου και να ανανεωθείς ψυχολογικά, αλλά και εμφανισιακά!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, θα σου προσφέρει διασκέδαση, χαρές, απολαύσεις δημιουργικότητα, φήμη και λάμψη! Κατακτάς όλους τους υψηλούς σου στόχους και εκπληρώνεις τις επιθυμίες σου! Η τύχη είναι απόλυτα στο πλευρό σου, για να αποκτήσεις οτιδήποτε κι αν θες, αλλά και για να καλοπεράσεις στο έπακρο!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, που έχουν να κάνουν κυρίως, με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που επιθυμείς με ευκολία! Προσπάθησε τώρα που έχεις τύχη, να εξομαλύνεις προβληματικές οικογενειακές σχέσεις!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, ευνοούνται απόλυτα επικοινωνίες, συνομιλίες, κοινωνικές επαφές, νέα ξεκινήματα, ωφέλιμες γνωριμίες, συμφωνίες και σχέσεις με συγγενείς, γείτονες, γνωστούς και αδέλφια! Μία χαρούμενη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την σύνεση σου και την γοητευτική ωριμότητα σου! Σημαντικοί για εσένα τομείς της ζωής και της καθημερινότητας, όπως και οι διαπροσωπικές σχέσεις που σε απασχολούν, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ έως τώρα ήθελες και είχες ανάγκη!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, η τύχη είναι στο πλευρό σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου και να κάνεις επιθυμίες, στόχους, σκοπούς και όνειρα πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές βελτιώνονται, χάρη στους δικούς σου χειρισμούς!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θες για να είσαι ευτυχισμένος και θα αισθανθείς δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικά και ικανός να το πετύχεις επιτέλους! Εμπιστεύσου το ένστικτο και τη διαίσθηση σου, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που επιθυμίες και να τα κατακτήσεις άμεσα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα έρχονται ευχάριστα γεγονότα και ανανεωτικές συγκυρίες στο φιλικό σου κύκλο, αλλά και πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους και όνειρα. Με το Τρίγωνο Άρη-Ουρανού, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν εμπράκτως, σε φροντίζουν και σου προσφέρουν, χωρίς καν να το ζητήσεις, σημαντικά οφέλη!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...