Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
18.6 C
Athens

5 + 1 γυναίκες που οφείλεις να ρίξεις στο κρεβάτι σου … πριν πατήσεις τα 40 !


Για κάθε άντρα μία ίσον καμία. Το γνωρίζουμε όλοι αυτό.
Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως οι γυναίκες με τις οποίες οφείλεις να ξεσαλώσεις πριν τα δεύτερα –άντα δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. Είναι (σ)έξι. Πέρα λοιπόν από όλες τις τρέλες που έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου να κάνεις πριν αποφασίσεις να «ωριμάσεις» -λέμε τώρα- φρόντισε να εντάξεις στο πρόγραμμά σου το σεξ με τις πιο… απαγορευμένες γυναίκες που θα βρεθούν στο δρόμο σου.

Τώρα εσύ σκέφτεσαι πως καμία γυναίκα ποτέ δεν θα είναι απαγορευμένος καρπός για σένα, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από τη σκοπιά ενός τρίτου.
Αν έχεις το σθένος, τη δυναμική και τα… κότσια οφείλεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθείς πλήρως στις απαιτήσεις των γυναικών – δηλητήριο που δηλώνουν υποψηφιότητα για το κρεβάτι σου.

Η πρώην

Και δεν εννοούμε φυσικά την πρώην από την οποία χώρισες ένα μήνα πριν και στης οποίας την ανάγκη πέφτεις λόγω εξάρτησης ή –για να είμαστε ειλικρινείς- έλλειψης. Λέμε για εκείνη που καψουρεύτηκες πολύ, έζησες έντονα μαζί της και έκανες σεξ που θα ζήλευαν και οι μάστερ της βιομηχανίας του πορνό.

Ναι γι’ αυτή που σκέφτηκες μιλάμε. Όσες και να είχες μετά από αυτή, εκείνη υπήρξε η μία. Τότε την ήθελες και την είχες. Τώρα που δεν την έχεις θα τη θες ακόμα περισσότερο.

Γιατί να το κάνεις: Θέλεις κι άλλα για να παραδεχτείς ότι το σεξ μαζί της θα είναι στο top 10 των καλύτερων κρεβατιών της ζωής σου;

Η αδερφή του κολλητού σου

Εντάξει. Εδώ διακυβεύονται πολλά. Είναι μία από τις χειρότερες –και συνάμα καλύτερες- περιπτώσεις που μπορεί να σου τύχουν. Ξέρεις ότι δεν πρέπει να το κάνεις, έχει επίγνωση πως πρόκειται για… «θέμα τιμής» και αυτός είναι ο λόγος που το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό. Μεταξύ μας, είναι άκρως διεστραμμένο, καθώς το πιο αναμενόμενο είναι να νιώσεις πως.. παίρνεις την αδερφή σου.

Γιατί να το κάνεις: Γιατί αν το μάθει εκείνος τέλειωσες. Λατρεμένο το απαγορευμένο, που λέει και το άσμα.

Το «σκυλί» αφεντικό σου

Και ξέρεις πολύ καλά τι πάει να πει σκυλί στη δουλειά, σωστά; Φωτιά στο κρεβάτι. Στη δική της περίπτωση, μην περιμένεις να έχεις το πάνω χέρι, μιας και η συγκεκριμένη γυναίκα θα φροντίσει να σε «χρησιμοποιήσει» μόνο και μόνο προς ικανοποίησή της.

Οι γυναίκες αυτές επιδιώκουν να βρουν και να μείνουν με έναν άντρα τον οποίο νιώθουν πιο «μάγκα» απ’ τις ίδιες, συνεπώς η μόνη ελπίδα να σε αντιμετωπίσει ως το απόλυτο αρσενικό είναι να είσαι ο Σούπερμαν. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είσαι ένα ακόμη θύμα που θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο για να περάσει καλά. Εντάξει, δεν σου κακοπέφτει κιόλας. Πρόκειται για εμπειρία ζωής που καλύπτει μεγάλο φάσμα μαζοχιστικών ενστίκτων.

Γιατί να το κάνεις: Γιατί οι γυναίκες καριέρας κάνουν το πιο βρώμικο κρεβάτι.

Η καυτή γυμνάστρια

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Είναι η γυναίκα που περνάει από μπροστά σου την ώρα που εσύ παλεύεις κυριολεκτικά με τα σίδερα και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να τη στριμώξεις στα αποδυτήρια και να κάνεις σεξ μαζί της χωρίς καν να τη γδύσεις.

Πέρα από τη φαντασίωση του γυμναστηρίου, η συγκεκριμένη γυναίκα κερδίζει στις λεπτομέρειες. Και όταν λέμε λεπτομέρειες εννοούμε τα σημεία του σώματός της που είναι τόσο «τούμπανα» που και τυφλός να ήσουν θα λειτουργούσες με το ένστικτο. Συνήθως οι γυμνάστριες ελκύουν άντρες και γυναίκες (κι όμως) γι’ αυτό φρόντισε να χαρείς τα προσόντα της εντός και εκτός… συνόρων.

Γιατί να το κάνεις: Γιατί δύσκολα θα ξαναβρείς τέτοιο κορμί.

Η γυναίκα που λατρεύει τα τατουάζ

Ε ναι. Ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε. Για εκείνη που δεν έχει αφήσει σημείο του κορμιού της ακάλυπτο και φροντίζει να «δελεάζει» τα αρσενικά με μηνύματα του στυλ «ψάξε να βρεις τι κρύβεται από κάτω». Μπορεί να μην την παρουσίαζες ποτέ στους φίλους σου και να αρνείσαι να σκεφτείς πως θα πήγαινες μαζί της πάνω από δυο φορές, όμως είναι αναμφίβολα ένα κορμί που θα έχεις να θυμάσαι για πάντα.

Σημεία όπως η πλάτη, η μέση και τα μπούτια μπορούν να αποδειχτούν ιδανικά για να εκτονώσεις τον… ανδρισμό σου κι εκείνη το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Εξάλλου τέτοια κομμάτια δεν τα βρίσκεις και κάθε μέρα.

Γιατί να το κάνεις: Γιατί ξέρεις πως δεν θα γινόταν ποτέ η μάνα των παιδιών σου.

+1. Η γοητευτική Άγνωστη

Εδώ δε χωράνε πολλά λόγια. Η λέξη κλειδί είναι η «άγνωστη». Μπορεί να μιλάμε για τη γυναίκα που γνώρισες στο μπαρ, εκείνη που συνάντησες στο ασανσέρ ή μια τρίτη που είδες στο δρόμο και αποφάσισες πως θέλεις να κάνεις σεξ μαζί της.

Το αν πρόκειται για μια βραδιά ή αν θα θελήσεις να δώσεις συνέχεια είναι εκτός θέματος. Το ζήτημα είναι να ζήσεις την εμπειρία του σεξ με μια γυναίκα που δεν ξέρεις και που ανακαλύπτεις την ώρα που βρίσκεσαι για πρώτη (και τελευταία;) φορά μέσα της.

Γιατί να το κάνεις: Εδώ μιλάμε για την απόλυτη αντρική φαντασίωση, κι εσύ ρωτάς;

Top Tips για να τη βγάλεις καθαρή

Με τις περισσότερες από τις γυναίκες αυτές παίζεις το κεφάλι σου, γι’ αυτό πέρνα καλά, άσε την επίδειξη δύναμης και ανδρισμού στους φίλους σου και κράτα το στόμα σου κλειστό. Έχουμε πει άλλωστε: What happens in Vegas stays in Vegas.
Παίξε στη δική σου έδρα για να το απολαύσεις ακόμα περισσότερο. Το σπίτι ή το αυτοκίνητο είναι ιδανικοί χώροι για να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, εκτός αν έχεις πιο άγριες διαθέσεις και σκέφτεσαι να προτιμήσεις τους δημόσιους χώρους (βλ. άγνωστη στο ασανσέρ).
Μην καταδικάζεις τίποτα και έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως μπορεί κάποια από αυτές να σου κάνει το «κλικ» και να θελήσεις να το προχωρήσεις μαζί της. Το να βάζουμε τα πράγματα σε κουτάκια δε βοήθησε ποτέ κανέναν μας. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ιώ: Δείτε βίντεο από την επιφάνεια του φεγγαριού του Δία!

Δείτε μια εντυπωσιακή λίμνη λάβας και ένα βουνό! Το διαστημικό σκάφος Juno της NASA βρίσκεται εδώ και οχτώ χρόνια σε τροχιά γύρω από τον γίγαντα...

Υπήρξε στην αρχαιότητα πυρηνικός πόλεμος;

Στο παρελθόν έχουν γίνει θερμοπυρηνικές εκρήξεις!!! 3.000 χρόνια π.χ. έως και 12.500 χρόνια π.χ.!!! ο Αϊνστάϊν είχε πει κάποτε πως «τα αρχαία πειράματα έγιναν για...
ΑΠΟΨΗ: Οι θεωρίες συνωμοσίας και οι απόλυτοι εχθροί

Σελήνη: Βίντεο της NASA δείχνει αστροναύτες να μην μπορούν να περπατήσουν

Ένα βίντεο της NASA από τις αποστολές Apollo δείχνει τους αστροναύτες στην επιφάνεια της Σελήνης να μην μπορούν να περπατήσουν εύκολα και να πέφτουν...

Μελέτη: Οι τοξικές ουσίες από τα μικροπλαστικά μπορούν να απορροφηθούν από το δέρμα

Οι τοξικές χημικές ουσίες που εμπεριέχονται σε πλήθος προϊόντων καθημερινής χρήσης, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, έπιπλα, παιδικά καθίσματα και smartphones, μπορούν να μπορούν να εισχωρήσουν στο αίμα μέσω...

Γιατί οι νεαρές Λονδρέζες δεν μπορούν να βρουν τον άνδρα της ζωής τους;

Μαζί με το κλείσιμο πολλών νυχτερινών κέντρων στo Λονδίνο, φαίνεται να ζορίζονται και οι νέες γυναίκες να βρουν τον σύντροφο της ζωή τους. Δύο...

To ανέκδοτο: Ο Ριζοσπάστης, τα Κομμουνια ο ζωγράφος και ο Λένιν στο Παρίσι

Κάποια στιγμή ένας διάσημος ζωγράφος ήρθε στην Αθήνα για να κάνει την έκθεσή του. Ένα από τα έργα του πολυδιαφημισμένο ήταν και ένα με τίτλο...

Η Αθήνα και ο Πειραιάς του 1920 σε ένα απίστευτο (βίντεο)

Ένα απίστευτο βίντεο που μας ταξιδεύει έναν αιώνα πίσω... Πριν από έναν αιώνα ο κόσμος ήταν πολύ διαφορετικός. Η Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για...

Περ. Αττικής: 5,5 εκατ. ευρώ σε 11 δομές υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών

Ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής έως το...

Σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, κλειστή η Πανεπιστημίου – Συγκεντρώσεις για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Κλειστό έως το απόγευμα θα παραμείνει το κέντρο της Αθήνας, λόγω μιας σειράς παράλληλων συγκεντρώσεων με αφορμή...

Οι γυναίκες …τα παπούτσια και το χρήμα

Η αγάπη των γυναικών για τα -πολλά- παπούτσια, είναι γνωστή… Αυτό ίσως τις κάνει...