ΑΠΟΨΗ: Βulling – Πόσο ακόμη παιδικό αίμα θα χυθεί;

Πόσες αθώες ψυχές θα θυσιαστούν;

49
ΑΠΟΨΗ: Βulling - Πόσο ακόμη παιδικό αίμα θα χυθεί;

Σε μια κοινωνία ομοίων, τα διαφορετικά άτομα γίνονται βορρά επιθέσεων.

Παιδιά που ποτέ δεν μάθανε από το σπίτι τους το σεβασμό και την ηθική. Που οι γονείς, μόνη τους έννοια έχουν τα παιδιά τους να είναι πρώτα πάντα και στο βωμό της πρωτιάς, τους μαθαίνουν να πατάνε πάνω στους συμμαθητές τους και πολλές φορές οι ίδιοι οι γονείς προσεγγίζουν τους δασκάλους με διάφορα τερτίπια.

Έχει πλέον δημιουργηθεί μια κόλαση για τα παιδιά που είναι διαφορετικά και αυτή η κόλαση είναι  το σχολείο τους. Ένας χώρος που υποτίθεται ότι τα παιδιά είναι ασφαλή, που ανυποψίαστοι οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια των δασκάλων και αυτοί μη θέλοντας να χαλάσουν τις καλές τους σχέσεις με τους γονείς που είναι υψηλά ιστάμενοι, προτιμούν να οδηγούν τα παιδιά στο να καταλήξουν σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα και σε νταήδες που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.

Διαβάστε επίσης:  ΑΠΟΨΗ: Ήταν κάποτε η Εθνική συνείδηση …

Ας μη γελιόμαστε το bulling πάντα υπήρχε, απλώς τα θύματα είχαν πάντα κοντά την οικογένεια τους όπου πνίγανε το κακό από τη γέννηση του. Πλέον οι γονείς είναι απασχολημένοι με τις δουλειές τους και δεν προλαβαίνουν να μιλάνε με τα παιδιά τους. Έτσι κλείνονται στον εαυτό τους και οδηγούνται σταδιακά στην αυτοκτονία.

Οι δάσκαλοι που είναι ηθικοί αυτουργοί και οι υπόλοιποι μαθητές που βλέπουν και δεν μιλούν, αναρωτιέμαι, μπορούν να κοιμούνται το βράδυ;

M¡t$@k¡