Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
27.6 C
Athens

Χρυσό λαχείο για Λέοντες, Τοξότες και δύο ακόμη ζώδια αλλά… γκαντεμιά για τέσσερα

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αμέσως μετά ένα εξάγωνο με τον Ήλιο τις βραδινές ώρες.

Ο Ήλιος σχηματίζει μια χιαστί όψη με τον Πλούτωνα επίσης δημιουργώντας ένταση και τάση χειρισμού κυρίως σε επαγγελματικές σχέσεις. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μια Σελήνη που αγαπά τη συλλογική δουλειά και προσπαθεί να διατηρεί ισορροπίες με διπλωματία και ευελιξία.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από εσένα, αυτό του Ζυγού και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Σε επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό η γνώμη των άλλων και είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος στις επιθυμίες τους. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό ο οποίος είναι στο ζώδιο σου. Ο εξελικτικός δρόμος για σένα βρίσκεται μέσω της εκπλήρωσης των ταλέντων σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, ξεκινά η εβδομάδα κάπως δύσκολα για σένα που μάλλον δεν έχεις συνέλθει από την κραιπάλη του Σαββατοκύριακου. Τσαγκαροδευτέρα λοιπόν με άγχος πίεση και κακή διάθεση. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο όλα αυτά που θα ήθελες να απουσιάζουν από την ζωή σου, όπως είναι οι πολλές υποχρεώσεις. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό και η ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη για να εξιλεωθείς από το παρελθόν και να αποτινάξεις από πάνω σου ότι σε βαραίνει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ μου Δίδυμε η εβδομάδα ξεκινά και είσαι μέσα στην καλή χαρά, ευδιάθετος,, πρόσχαρος, καλοσυνάτος και γεμάτος ενέργεια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητό στις παρέες και στις κοινωνικές συναναστροφές. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της σελήνης. Για να γίνεις ένα πιο εξελιγμένο άτομο θα πρέπει να υλοποιήσεις να προσηλωθείς στις φιλοδοξίες σου και να μην παρεκκλίνεις από αυτές. Ο πνευματικός στόχος είναι ιερός για αυτό μην ξοδεύεσαι σε ανούσιες διασκεδάσεις. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα διανύεις την πιο ερωτική μέρα για αυτό επιθυμείς να είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς. Ανταλλάσσεις αγκαλιές και χαρούμενα λόγια. Για σένα που είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα. Βγες μία βόλτα με τους φίλους και το σύμπαν σου επιφυλάσσει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα είναι Δευτέρα και η επιθυμία σου είναι να μείνεις μέσα στο σπίτι και να μην βγεις για κανέναν λόγο. Αυτό που θέλεις είναι να μείνεις με την οικογένειά σου και να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και δεν συμφωνεί με την εσωστρέφεια σου και την πεσμένη σου διάθεση. Αντιθέτως πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ να κυνηγήσεις τους στόχους σου να αγωνιστείς να παλέψεις για την καταξίωση σου στον επαγγελματικό στίβο.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ μου Λέοντα η Δευτέρα εγκαινιάζει την εβδομάδα που για σένα σημαίνει ότι είσαι μέσα στην επικοινωνία και στις πολλές μετακινήσεις. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού κάνει το μυαλό σου να τρέχει με χίλιες στροφές αλλά και τα πόδια σου να κάνουν τζόκινγκ να προλάβεις τα πάντα. Ο Ήλιος πού βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και ο δρόμος για την εξέλιξη της ψυχή σου είναι ανοικτός για να τον διαβείς. Πρέπει να αφήσεις πίσω όλο αυτό το τρεχαλητό που κάνεις το οποίο δεν έχει νόημα και να δεις τον κόσμο από ευρύτερη οπτική γωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα αρχίζει με το αίσθημα της ανασφάλειας να σε διακατέχει στον οικονομικό τομέα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σε αναγκάζει να εστιάσεις την προσοχή σου στα χρήματα. Όσο πιο πολλά έχεις τόσο πιο επαρκής νιώθεις αλλά μην φτάσεις στο σημείο να θεωρηθείς τσιγκούνης. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και η ανασφάλεια συναισθηματική, οικονομική, είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Θα πρέπει να αφήσεις πίσω τα υλικά αγαθά και να εστιάσεις περισσότερο στην ψυχική σου ισορροπία.

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 21 Αυγούστου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα ξεκινά η εβδομάδα και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κανακέψεις τον εαυτό σου. Μπορεί όμως να συμπεριφερθείς εγωιστικά και παρορμητικά προς τους άλλους. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και εστιάζεις στα προσωπικά σου ζητήματα. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και σου στέλνει προειδοποιητικό σημάδι. Άσε πίσω τον εγωκεντρισμό την φιλαρέσκεια και κοίτα τους σημαντικούς ανθρώπους που έχεις τριγύρω σου. Αυτοί είναι που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και θα σου δείξουν πως πέρα από τον εαυτό σου πρέπει να αγαπάς και τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα ξεκινά η εβδομάδα και η ψυχολογία σου βρίσκεται στα πατώματα. Η Δευτέρα μάλλον δεν σου πάει και θα προτιμούσες να είναι Κυριακή και να χαλαρώνεις στο σπιτάκι σου. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού κάνοντας σε εσωστρεφή με μειωμένη ενέργεια και καθόλου όρεξη για κοινωνική ζωή. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Ο προορισμός σου είναι να ασχοληθείς με τη δουλειά και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όπως βλέπεις η διάθεσή σου πρέπει να αλλάξει το συντομότερο δυνατό και να πιάσεις στα χέρια σου το πηδάλιο της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με ανεβασμένη διάθεση και επιθυμία για κοινωνική ζωή με φίλους και αγαπημένα άτομα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Οι συζητήσεις με την παρέα βοηθούν για να πάρεις αποφάσεις. Ο ‘Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό. Είσαι πάντα ο τύπος που ζητά την προσωπική ανάπτυξη και επέκταση. Το εξελικτικό μονοπάτι βρίσκεται μέσα από την ανάδειξη ενός χόμπι, ή ταλέντου, ή από ένα παιδί σου, ή ακόμα και από τον ερωτικό σύντροφο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να αφήσεις πίσω τα φιλαράκια και να μην κάνεις κατά γράμμα ότι σου πουν αλλά να έχεις δική σου άποψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σου στραμμένο στην καριέρα, επιθυμώντας επαγγελματική άνοδο. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου, που σε ωθεί να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Έχεις παραμελήσει την οικογένεια, το σπίτι, τους γονείς και τους ανθρώπους που νοιάζονται για σένα, στο όνομα της κοινωνικής καταξίωσης. Κάνεις λάθος! Σκύψε και δες αυτούς που σε μεγάλωσαν, αυτούς που σου έδωσαν ρίζες και βάσεις στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αγαπημένε, Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινάει με την επιθυμία για ένα μακρινό ταξίδι που σχεδιάζεις εδώ και πολύ καιρό. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ζυγού στρέφει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική ανάπτυξη και στην επέκταση των οριζόντων. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Καλά τα ταξίδια, καλές και οι θεωρίες, αλλά μήπως κάποιες φορές γίνονται αμπελοφιλοσοφίες; Προσγειώσου λίγο και μην πετάς στα σύννεφα. Κάνε μικρά-μικρά βήματα και άσε τα μεγάλα άλματα. Εδραίωσε τις απόψεις σου, τις ιδέες και προπάντων συμμάζεψε το μυαλό σου.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ξεκινάει η εβδομάδα με την διάθεσή σου να είναι αρκετά πεσμένη, γιατί προφανώς δεν σου αρέσουν οι Δευτέρες. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σε εστιάζει στα κατάβαθα της ψυχής, αφού από κει μέσα αναδύονται φόβοι και προβληματισμοί για το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι σε έχει καταβάλει το άγχος. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσεις ξανά σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Αυτό από τη μία επιτυγχάνεται ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου και από την άλλη αυξάνοντας το εισόδημά σου. Τότε οι φόβοι μονομιάς θα εξαφανιστούν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...
Δολοφονήθηκε η Μέριλιν;

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαΐου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το “Happy Birthday” για τον...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1962...Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου, Τζον Κένεντι, στο πάρτι γενέθλιων του. Εκείνο το καλοκαίρι η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη στο Ζυγό αναζητά ισορροπία, αλλά βρίσκεται σε αντίθεση με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...