Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

Μεγάλη προσοχή: Τι να μην πεις σε κάθε ζώδιο στο Ρεβεγιόν Χριστουγέννων, για να αποφύγεις συγκρούσεις

Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων συγκεντρώνονται πολλά άτομα της οικογένειας και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν τριβές, με μία και μόνο κουβέντα που μπορεί κάποιος να πει. Αν θες φέτος να αποφύγεις τις συγκρούσεις μάθε τι είναι αυτό που δεν πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο.

Κριός


Τι δεν πρέπει να πεις στον Κριό: Καλύτερα να αποφύγεις μαζί του κουβέντες για τα φλέγοντα ζητήματα του κορωνοϊού, αλλά και πολιτικά, γιατί αν έχετε αντίθετη άποψη, το τσαμπουκαλίκι και η αδιαλλαξία του θα φέρουν γρήγορα κόντρα!

Τι δεν πρέπει ο Κριός να πει: Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι είσαι αθυρόστομος και λίγο απότομος στον τρόπο έκφρασής σου! Ειδικά φέτος, ζητήματα που αφορούν την εργασία, την οικονομία και των κορωνοϊό άφησε τα στην άκρη! Μην ξεχνάς ότι ανήμερα των Χριστουγέννων η Σελήνη από τον Παρθένο αλλά και το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σε γεμίζουν με στρες για τέτοια θέματα…

Ταύρος

Τι δεν πρέπει να πεις στον Ταύρο: Γιατί πάχυνες έτσι;;; Ναι ο Ταύρος πάχυνε το 2021, γιατί κάθε φορά που περνά δύσκολα και πιεστικά το ρίχνει στο φαΐ. Γιατί όμως να του κάνεις αυτή την ερώτηση ανήμερα των Χριστουγέννων; Θα μπορέσει ξαφνικά να αδυνατίσει ή η απάντηση που θα σου δώσει θα σου καλύψει τις απορίες;;; Σκέψου ότι η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου του) είναι ανάδρομη και ήδη νιώθει χαμηλή την αυτοπεποίθησή του, μην τον ρίξεις χειρότερα!

Τι δεν πρέπει ο Ταύρος να πει: Έχεις περάσει δύσκολα το 2021, ήρθαν τα πάνω κάτω, αποδιοργανώθηκες, η ζωή σου γύρισε τούμπα και τα προβλήματα ήταν πολλά … Δεν χρειάζεται να κουβεντιάσεις το παρελθόν τώρα, άφησε το πίσω σου και ζήσε την στιγμή!

Δίδυμοι

Τι δεν πρέπει να πεις στον Δίδυμο: Πότε θα βάλεις μυαλό;;; Πότε θα μεγαλώσεις;;; Εντάξει γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα παραμείνει για πάντα παιδί, πάρτο και εσύ απόφαση ότι δεν αλλάζει ο Δίδυμος. Απόφυγε να του θέσεις αυτό το ερώτημα ειδικά αν η συζήτηση είναι σοβαρή, γιατί τότε ο ίδιος θα νιώσει ότι προσπαθείς να τον υποτιμήσεις!

Τι δεν πρέπει ο Δίδυμος να πει: Φέτος τα Χριστούγεννα που η Σελήνη είναι στην Παρθένο, και ο Άρης στον Τοξότη, αυτό που δεν πρέπει να ξύσεις είναι τις οικογενειακές πληγές, δηλαδή όλα αυτά που σε εκνευρίζουν και σε θυμώνουν με την οικογένειά σου! Ξέρω δεν θα μπορείς να συγκρατήσεις την μουρμούρα, όμως δώσε τόπο στην οργή και μην γίνεσαι απότομος με άτομα που αγαπάς.

Μεγάλη προσοχή: Τι να μην πεις σε κάθε ζώδιο στο Ρεβεγιόν Χριστουγέννων, για να αποφύγεις συγκρούσεις

Καρκίνος

Τι δεν πρέπει να πεις στον Καρκίνο: Κανά παιδάκι πότε θα κάνετε με το καλό;;;; Εντάξει τώρα χτύπησες φλέβα με αυτή την ερώτηση! Σου είπε κανείς ότι ο Καρκίνος δεν θέλει να κάνει παιδιά; Μα φυσικά και θέλει, οπότε για να μην έχει κάνει ήδη, κάποιος λόγος θα υπάρχει , λόγος που πονάει, δεν είναι της ώρας να το κουβεντιάσεις!

Τι δεν πρέπει ο Καρκίνος να πει: Μην μοιραστείς τα μυστικά (ιδιαίτερα της αισθηματικής σου ζωής) με κάποιον που δεν θέλεις να τα εκθέσει! Κράτα κρυφά τα χαρτιά σου!

Λέων

Τι δεν πρέπει να πεις στον Λέοντα: Μα τόσο ωραίο πλάσμα και ακόμα να μην έχεις κάποια σχέση της προκοπής;;;; Μα βρε φίλε μου ξέρεις τι έχει περάσει ένας Λέοντας στα αισθηματικά του το 2021;;; Κάθε επιλογή ήταν σαν να εμφανίζεται ο μίστερ Ζόνγκ. Γιατί να τον κάνεις να χάσει ανήμερα των Χριστουγέννων την λάμψη και το χαμόγελό του!

Τι δεν πρέπει ο Λέοντας να πει: Δεν είσαι και στα πιο τρελά σου κέφια αυτά τα Χριστούγεννα, έχεις ταλαιπωρηθεί το ξέρω … Δεν είναι όμως η ιδανική στιγμή τώρα για συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου σχέδια

Παρθένος

Τι δεν πρέπει να πεις στην Παρθένο: Κάπως χλωμό σε βλέπω, δεν νιώθεις καλά; Όχι αγάπη μου τέτοια ερώτηση στον Παρθένο μέρες που είναι… Θα τρέχει να βρει εφημερεύον φαρμακείο για rapidμην τον αγχώνουμε κιόλας.

Τι δεν πρέπει ο Παρθένος να πει: Και για εσάς σου κρούω καμπανάκι SOSότι δεν είναι τώρα η στιγμή να τεθεί στο ρεβεγιόν ή στο οικογενειακό τραπέζι το θέμα του κορωνοιού με ότι συνεπάγεται αυτό … Με τον Άρη από τον Τοξότη είσαι πιο οξύθυμος από ότι συνήθως και θα υπάρξουν συγκρούσεις απόψεων!

Ζυγός

Τι δεν πρέπει να πεις στον Ζυγό: Και τελικά τι έγινε και χωρίσατε;;; Τι κάνει αυτός (ή αυτή τώρα); Θέλεις να περάσεις ρεβεγιόν με δάκρυα; Ε τότε κάνε αυτή την ερώτηση … Όχι φίλε μου Χριστουγεννιάτικα δεν ρωτάνε ποτέ έναν φρεσκοχωρισμένο Ζυγό γιατί χώρισε και τι κάνει το πρώην ταίρι του, γιατί θα έχουμε κλάματα, αναστεναγμούς και οδυρμούς

Τι δεν πρέπει ο Ζυγός να πει: Αντίστοιχα και εσύ Ζυγέ, μην κουράζεις τους γύρω σου με τα ερωτικά σου αυτά τα Χριστούγεννα. Ξέρω κάποιες ιστορίες σου είναι αγκάθι, είναι και αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω που σου επαναφέρει μνήμες, αλλά πέρασε καλά, μην είσαι με ένα κινητό στο χέρι περιμένοντας τηλεφώνημα ή μήνυμα!

Σκορπιός

Τι δεν πρέπει να πεις στον Σκορπιό: Τι έχεις κάπως σκοτεινό σε βλέπω σήμερα… Προβλήματα εε;;; Έχεις αναρωτηθεί φίλε μου τι έχει περάσει ένας Σκορπιός μέσα στο 2021;;;; Όχι, γιατί αν είχες δεν θα έξυπνες πληγή, αλλά θα κατανοούσες γιατί είναι βαρύς και ασήκωτος και θα θελες να τον κάνεις να ξεφύγει!

Τι δεν πρέπει ο Σκορπιός να πει: Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι τις αδιάκριτες ερωτήσεις … Ξέρω καλά πώς θέλεις να τα μαθαίνεις όλα, όμως ειδικά φέτος, μπορεί να θελήσεις να μπεις σε χωράφια που δεν πρέπει για αυτό συγκρατήσει!

Τοξότης

Τι δεν πρέπει να πεις στον Τοξότη: Αν δεν βάλεις μυαλό δεν θα δεις προκοπή … Ναι γνωστή ατάκα που ακούει ένας Τοξότης στα οικογενειακά τραπέζια και φυσικά φέτος δεν θα λείψει για μία ακόμα φορά αυτή τη η δήλωση… Μην το ξεστομίσεις όμως ο Άρης είναι στο ζώδιο του και φωτιά στα μπατζάκια σου! Τι άλλο δεν πρέπει να ρωτήσεις;;; Πως τα πάτε ; Το βλέπετε για σοβαρά; Θα φάμε κουφέτα το 2022;;;;

Τι δεν πρέπει ο Τοξότης να πει: Δεν ξέρεις εσύ, άκουσε κάποιον που ξέρει καλύτερα … Ναι Τοξότη μου, μερικές φορές φουσκώνεις σαν παγώνι και θεωρείς ότι είσαι γνώστης των πάντων. Δεν λέω γνώσεις έχεις και παραέχεις, άφησε τες για μετά το ρεβεγιόν !

Αιγόκερως

Τι δεν πρέπει να πεις στον Αιγόκερω: Πώς πάει η δουλειά; Έχουμε τσακιστεί οικονομικά .. Το ξέρω ότι είναι μία συνηθισμένη ερώτηση και ότι ο Αιγόκερως πετάει την σκούφια του για συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά, όμως …. Επειδή το ταμείο είναι μείον και σε αυτές τις γιορτές τα οικονομικά είναι ένας μεγάλος βραχνάς και νιώθει εξαιρετικά αδύναμος, μη του χαλάσεις το κέφι με αυτή την ερώτηση!

Τι δεν πρέπει ο Αιγόκερως να πει: Βάλε ένα φρένο, τα γλυκά κάνουν κακό στην υγεία … Άσε την πέτσα από το γουρουνάκι στην άκρη, είναι γεμάτη χοληστερίνη … Ξέρω Αιγόκερε είσαι όλο συστάσεις και βάζεις σε όλους όρια, όμως αρκετά δεν ήταν τα όρια που είχαμε όλοι μας μέσα στην χρονιά; Ας απολαύσουμε τουλάχιστον ρεβεγιόν!

Υδροχόος

Τι δεν πρέπει να πεις στον Υδροχόο: Ποια είναι η γνωστή ατάκα ή αλλιώς το γνωστό επίθετο που έγινε viral το 2022… η λέξη «Ψεκασμένος» ! Ο Υδροχόος θα έρθει στο ρεβεγιόν με τις θεωρίες του αλλά και με την διάθεση πολιτικής ανάλυσης! Ότι και να ακούσεις όπως και να το ακούσεις μην γυρίσεις και του πεις «Ψεκασμένος Είσαι»; Θα φύγει επιτόπου! Αν θέλεις ωστόσο να χαλαρώσεις την ατμόσφαιρα, ρώτα τον πότε θα κάνει σχέση, σου δίνω το λόγο μου ότι θα κρυφτεί κάτω από το τραπέζι

Τι δεν πρέπει ο Υδροχόος να πει: … Και εσύ φίλε μου θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις πολιτικές σου θεωρίες αλλά και τους πολιτικούς σου λόγους και θα πρέπει να αξιοποιήσεις το χάρισμα της κοινωνικότητας γίνοντας η ψυχή της παρέας σκορπίζοντας γέλιο!

Ιχθύς

Τι δεν πρέπει να πεις στον Ιχθύ: «Καλέ που ζεις εσύ ; Μόνιμα στον κόσμο σου είσαι … ξύπνα επιτέλους να δεις την αλήθεια» ! Άφησε βρε παιδί μου τον Ιχθύ στον κόσμο του, τι σε πειράζει εσένα, αυτός πολύ καλά τα έχει βρει με τον εαυτό του και τους άλλους, γιατί να πας τώρα να τον λογικέψεις… Ααααα και που είσαι … Μην αρχίσουμε ατάκες του τύπου : «Άντε πάρε μπροστά να παντρευτείς να κάνεις κανά παιδί τα χρόνια περνούν» γιατί θα έχουμε κλάματα!

Τι δεν πρέπει ο Ιχθύς να πει: Μην αρχίζεις και κουβεντιάζεις για όλα τα λυπητερά και ιατρικά που άκουσες, είδες ή έμαθες από την γειτονιά μέσα σε ένα χρόνο … Το ρεβεγιόν είναι για μάσες, γέλια και χαρές, όχι για λεπτομερή ανάλυση όλων των ασθενειών!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...