Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
19.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, μία άκρως ευνοϊκή ημέρα, η σημερινή για εσένα! Φρόντισε να διασκεδάσεις και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Θα είσαι περιζήτητος και δημοφιλής στον περίγυρο σου, θα κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ και δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτό! Όλα τα βλέμματα, είναι στραμμένα επάνω σου και εσύ το απολαμβάνεις στο έπακρο! Δημιουργικές ή καλλιτεχνικές ασχολίες, ευνοούνται τώρα!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα καλύψεις με ευκολία την ανάγκη σου για ασφάλεια και ηρεμία! Θα απολαύσεις την ζεστασιά του σπιτιού σου, αφού μάλλον δεν έχεις ιδιαίτερα όρεξη για ψυχαγωγικές εξόδους και κοινωνικές επαφές! Μέσα από την οικογένεια και τους δικούς σου ανθρώπους, θα λάβεις ουσιαστική αγάπη και φροντίδα! Επιπλέον, οικιακά θέματα λύνονται επιτέλους!

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, σήμερα ο οξυδερκής και σοφός τρόπος που επικοινωνείς και συνομιλείς, εντυπωσιάζει τον κοινωνικό και τον φιλικό σου κύκλο! Θα καταφέρεις και θα πετύχεις αρκετούς από τους στόχους και τις ιδέες σου! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες, να υλοποιήσεις σχέδια και να κάνεις χαρμόσυνες αλλαγές!

Ζώδια 21 Δεκεμβρίου

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, θα νιώσεις επιτέλους, ηρεμία, ασφάλεια και συναισθηματική πληρότητα, ύστερα από εποικοδομητικές συγκυρίες και εξελίξεις! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, η υπομονή σου, οι αξίες σου και η πειθώ σου, θα σου φέρει τα αποτελέσματα που θες! Με δυναμικότητα και εντιμότητα, θα φέρεις και πάλι σταθερότητα στην ζωή σου!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, ξέρεις πως να προβάλλεις τον εαυτό σου και πως θα καταπλήξεις τα πλήθη! Σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητος και απολαμβάνεις την προσοχή των άλλων! Ξεχωρίζει η γοητεία και η λάμψη σου, όμως κάποιες φορές γίνεσαι εγωιστής και απαιτητικός, χαρακτηριστικά που οφείλεις να περιορίσεις άμεσα!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα εστιάζεις στην ψυχολογία σου και στον εσωτερικό σου κόσμο και κυρίως στην βελτίωση της διάθεσης σου! Έχεις την ικανότητα να ξεπεράσεις μια και καλή, άγχη και φοβίες, με ευκολία! Κατάλληλη ημέρα επίσης, για να ασχοληθείς με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δράσεις, που σε ευχαριστούν! Γιατρεύεις πληγές και εκμεταλλεύεσαι με επιτυχία την διαίσθηση σου!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ασχοληθείς και θα αφιερώσεις την ημέρα στον φιλικό τομέα! Οι φίλοι σου επί του παρόντος, θα είναι για εσένα ό,τι πιο σημαντικό και αποφασίζεις να τους κάνεις χαρούμενους και ευχαριστημένους από εσένα! Έρχεσαι πιο κοντά με έναν φίλο σου συναισθηματικά και περνάτε όμορφα μαζί! Επιπλέον, είναι κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με αγαθοεργίες και ανθρωπιστικές προσφορές!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα ασχοληθείς κυρίως με στους στόχους, τα σχέδια και τους σκοπούς σου και ξέρεις πολύ καλά τον τρόπο να υλοποιήσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου! Κοινωνικά προβάλλεσαι θετικά και κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των άλλων και θα έχεις σίγουρα βελτίωση της καλής κοινωνικής σου εικόνας!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα έχεις μεγάλη θέληση για μάθηση, ειδήσεις και πληροφορίες! Επιπλέον, έντονη είναι η επιθυμία σου να μεταδίδεις και εσύ στους άλλους, τις γνώσεις σου, μέσα από συζητήσεις, συναναστροφές και συναντήσεις! Θα διαπιστώσεις πως ο περίγυρος σου, σε θαυμάζει για το εύστροφο μυαλό σου και το χιούμορ σου! Ιδανική ημέρα για ταξίδια και ψυχαγωγικές εξόδους!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι πολύ διαισθητικός και ιδιαίτερα διορατικός! Καλό θα ήταν, την σημερινή ημέρα, να μην ανοίγεσαι πολύ κοινωνικά, αφού είσαι μένοντας σιωπηλός, μπορείς να καταλάβεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, τι ακριβώς συμβαίνει και τις προθέσεις πίσω από τα λόγια του άλλου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι στους άλλους και σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πως φαίνεσαι στα μάτια των γύρων σου και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από αυτούς! Πάντως γενικά, την σημερινή ημέρα, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές βελτιώνονται και επιπλέον σε βοηθούν, κυρίως σε αποφάσεις και δράσεις!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα προσφέρεις ανιδιοτελώς στους άλλους, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις! Ωστόσο, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τις δικές σου ανάγκες και γενικά για τον εαυτό σου! Πάντως η ημέρα, είναι ιδανική για διεκπεραιώσεις υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων, αλλά και για να ασχοληθείς με την φροντίδα του σώματος σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...