Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
28.5 C
Athens

Μπερδέματα και δύσκολες αποφάσεις στο Σαββατοκύριακο για αυτά τα ζώδια

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί τα ζώδια για αυτό το Σαββατοκύριακο,

μιλώντας για μπερδέματα, κούραση και αποφάσεις που θέλουν προσοχή.

Κριός

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο το Σάββατο μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι ή στρεσαρισμένοι από τις προηγούμενες κιόλας μέρες και την ένταση της δουλειάς ή των όποιων υποχρεώσεων σάς βαραίνουν. Προσπαθήστε λοιπόν να μην πιέσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας και βρείτε λίγο χρόνο να τον διαθέσετε στην ξεκούραση, στη φροντίδα της διατροφής σας και στη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη, αποφύγετε την επικριτική διάθεση απέναντι στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Αν έχετε να πείτε κάτι αιχμηρό, φροντίστε να κάνετε παράλληλα κι ένα θετικό σχόλιο για να εξισορροπηθεί το πράγμα.

Ταύρος

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη ακόμη στην Παρθένο και ίσως εκείνη η βόλτα ή η έξοδος σε ένα ωραίο εστιατόριο που σχεδιάζατε να είναι πιο κοντά στην υλοποίηση της. Πρακτικά θέματα των οικονομικών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο, αλλά αποφύγετε να υψώσετε τόνους για οικονομικές διαφορές, διότι πιθανώς να μη βρείτε το δίκιο σας. Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου μέσα στον 6ο Ηλιακό σας οίκο της δουλειάς και της υγείας. Εγώ θα σας προτείνω αν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να κάνετε λίγη οικονομία δυνάμεων κι αντί να ασχοληθείτε πάλι με «πρέπει» και δουλειές να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δίδυμοι

Το Σάββατο εξακολουθεί η Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο και μάλιστα συναντά σε όψη τετραγώνου τον Άρη στον Τοξότη. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη, απλά μπορεί να μην έχετε καθόλου κέφια ή να νιώθετε άτονοι και χωρίς ενέργεια. Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνώντας στον Ζυγό δημιουργεί μια καλύτερη αίσθηση των πραγμάτων γύρω σας και κάπως φτιάχνει και τη δική σας διάθεση.

Καρκίνος

Μπορεί να κάνατε όνειρα για το Σαββατοκύριακο για εξόδους, κλπ., αλλά πιθανώς να μην βρίσκετε τόσο καλή ιδέα όταν φτάνει το Σάββατο να τρέχετε από δω κι από κει, άσχετα με τις προσκλήσεις που δέχεστε. Το τετράγωνο της Σελήνης από την Παρθένο με τον Άρη μπορεί να σας βρίσκει με περισσότερα νεύρα ή απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια και δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία για τις εξελίξεις που μπορεί να έχετε στην πορεία. Προσέξτε και στις σχέσεις σας με συνεργάτες ή άτομα από συγγενικό περιβάλλον, διότι μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση.

Λέων

Οι προηγούμενες μέρες μπορεί να ήταν πιο κουραστικές για σας ή να σας γέμισαν με περισσότερη αγωνία, πιθανώς όμως και η κρίση σας να επηρεάστηκε από τους λάθος ανθρώπους. Το Σάββατο ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα, κάντε τις αγορές σας, αλλά μην είστε πολύ παρορμητικοί κάνοντας έξοδα που δεν είναι αναγκαία. Όταν η Σελήνη περάσει όμως στον Ζυγό το βράδυ του Σαββάτου, η διάθεση σας ανεβαίνει και είστε πιο αποφασισμένοι να συζητήσετε αυτά που σας ενοχλούν με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Απλά προσέξτε να είστε δεκτικοί ακόμη και στις αντίθετες απόψεις.

Παρθένος

Παρατείνεται και το Σάββατο η αγωνία για κάποια ζητήματα που μπορεί να προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες. Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και συναντά σε τετράγωνο τον Άρη κι έτσι μπορεί τα συναισθήματα σας για μια κατάσταση ή για έναν άνθρωπο να περνούν μέσα από δύσκολες ψυχικές διεργασίες. Μπορεί να παίρνετε απόφαση κάποια πράγματα ή να προσπαθείτε να τα ξεκαθαρίσετε ή μπορεί ακόμη να νιώθετε θυμό ή εκνευρισμό. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη μετακινείται στον Ζυγό και θα νιώθετε κάπως καλύτερα.

Άση Μπήλιου μπερδέματα και κούραση για τα ζώδια

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στην Παρθένο και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη. Ίσως ακόμη προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται σε μια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική ή πιθανώς να προσπαθείτε να εξερευνήσετε ένα παρασκήνιο το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και σας κάνει πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και σε ό,τι συμβαίνει. Όμως είναι βοηθητική για να πάρετε απόφαση κάποια πράγματα και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν κοιτώντας κατάματα το μέλλον.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου δημιουργώντας έντονους κραδασμούς, καθώς συναντά σε όψη τετραγώνου τον Άρη στον Τοξότη. Ίσως να υπάρχει κάποια ένταση σε μια σχέση είτε ερωτική, είτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, είτε ακόμη και με έναν συνεργάτη ή φίλο. Στην πορεία η Σελήνη περνά στον Ζυγό, σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας πιο ψυχολογικό, πιο μοναχικό και σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο σε σας. Βέβαια, είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια βάρη ή κάποιες υποχρεώσεις στη δουλειά ή στο διάβασμα αν είστε και σε φάση εξετάσεων, που δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ακριβώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το επιδιώξετε.

Τοξότης

Τα θέματα των επαγγελματικών ή των υποχρεώσεων που έχετε στη ζωή ο καθένας από σας είναι αυτά που σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς στο σπίτι σας ασχολούμενοι με αυτά που σας αρέσουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, ο οποίος εξακολουθεί κι αυτό το Σαββατοκύριακο να βρίσκεται στο ζώδιο σας, δημιουργεί κλίμα έντασης ιδιαίτερα με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον, ενώ μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος δεν αναγνωρίζει τη δουλειά σας και σας αδικεί. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό και θα παραμείνει εκεί στο υπόλοιπο γουηκέντ, στρέφοντας πιο πολύ την προσοχή σας στους φίλους, την παρέα σας, τη διασκέδαση και γενικότερα σε πιο ανάλαφρες δραστηριότητες.

Αιγόκερως

Το Σάββατο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση από τη νοητική υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών και πιθανώς και εξαιτίας ενός επικοινωνιακού αλαλούμ που μπορεί να προέκυψε αυτή την εβδομάδα. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν τις προθέσεις σας. Προσέξτε όμως με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μην υψώσετε τόνους ιδιαίτερα σε φίλους και συνεργάτες, διότι με αυτό τον τρόπο θα τους απομακρύνετε, αντί να λύσετε τα όποια προβλήματα. Το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό, εστιάζετε πιο πολύ στις μελλοντικές σας εξελίξεις κυρίως σε θέματα καριέρας, αλλά και στην κατεύθυνση γενικότερα της ζωής σας στο μέλλον.

Υδροχόος

Σε γενικές γραμμές ακόμη και τα Σαββατοκύριακα βρίσκετε να γεμίσετε το πρόγραμμα σας με πολλές υποχρεώσεις, αλλά αν τώρα το πρωί του Σαββάτου ξυπνήσετε με διάθεση να μην κάνετε τίποτε και να ξεκουραστείτε μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Πιθανώς να μην έχετε και κέφια να σας τραβάνε οι φίλοι από δω κι από κει, αλλά προσέξτε πώς θα τους αρνηθείτε με την όψη τετραγώνου Σελήνης-Άρη.

Ιχθείς

Η επιρροή της Σελήνης από την Παρθένο δημιουργεί μια πιο έντονη κατάσταση το Σάββατο, ενώ και το τετράγωνο με τον Άρη προσθέτει μεγαλύτερη ένταση. Με κάποιο τρόπο είτε μια προσωπική σας σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει αυτές τις μέρες κι ακόμη νιώθετε μέσα σας αρκετή αστάθεια. Τα θέματα της δέσμευσης είτε σε μια σχέση είτε σε μια δουλειά μπορεί να σας προκαλούν δυσφορία, αλλά μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις πριν συνεκτιμήσετε πολλούς παράγοντες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Άκου να δεις: Αυτές είναι οι χειρότερες συνήθειες των ζωδίων

Κανένας δεν είναι τέλειος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις αδυναμίες μας, τα μελανά σημεία μας. Όσο καλά και αν τα κρύβαμε τόσο καιρό, τα...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 28/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, θα αποκαταστήσει την σιγουριά και την ασφάλεια στην ζωή και γενικά στην καθημερινότητα σου! Θα...

Αυτό είναι το βίντεο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου πού κολάζει κάθε βράδυ τον Σεφερλή

Αν ακόμα δεν γνωρίζετε για ποιο λόγο ο Μάρκος Σεφερλής και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχουν δημιουργήσει πραγματικό σάλο μαζί τότε είστε αδιάβαστοι για μία...

Ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφασή του να απομονωθεί στη Μήλο

Καλεσμένος στο Mega ήταν χθες ο Γιώργος Αλκαίος. Ο τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφαση που πήρε πριν από χρόνια να απομονωθεί...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Ίσως είσαι κάπως άπληστος...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 26/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις οπωσδήποτε επιτυχία στις δράσεις σου, λόγω της γοργής,...

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το...

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα γεγονότα που...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
987ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...