Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022
23.2 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 22 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα όλα βελτιώνονται και θα έρθουν αρκετές επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, αλλά και λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα, που εδώ και καιρό θες! Με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή θα έχεις χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον και ίσως μία φιλική επιστροφή, από εκεί που δεν το περιμένεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρέπει να κινηθείς λογικά και ώριμα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, για να εκπληρώσεις σημαντικούς στόχους στην ζωή σου! Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα, είτε για νέα ξεκινήματα, είτε για διορθώσεις παλαιών προβλημάτων, ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα οι οικογενειακές υποθέσεις και τα θέματα σπιτιού, σε απασχολούν σημαντικά. Οι οικογενειακές σχέσεις ενδυναμώνονται και βελτιώνονται, ακόμα και μετά από προβλήματα και αισθάνεσαι ξανά όμορφα με τους δικούς σου ανθρώπους! Απολαμβάνεις μία ημέρα, γεμάτη ηρεμία και αγάπη, μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού σου!

ζώδια Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε αρκετά θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό! Ανανεώνεσαι ψυχολογικά και βελτιώνεις στο έπακρο την διάθεση σου! Μία αποκάλυψη, σε οδηγείς στις σωστές αποφάσεις και μπορείς να προχωρήσεις πλέον μπροστά και να βάλεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και βάρη!

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικές σχέσεων με σημαντικές συζητήσεις, συναντήσεις, συναναστροφές και επαφές! Θα έχεις βαθιά ικανοποίηση από μηνύματα, τηλεφωνήματα και νέα την σημερινή ημέρα και ίσως μάλιστα, να έχεις και επικοινωνία με ένα πρόσωπο, που έχετε καιρό να μιλήσετε!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου! Νιώθεις δυνατός και ικανός να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, στην καθημερινότητα σου! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους! Επιπλέον, θα έχεις την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα απολαμβάνεις τις μικρές, αλλά και τις μεγάλες χαρές της ζωής, όπως και τον θαυμασμό των γύρων σου! Μπορείς να περιμένεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές συναναστροφές, θέματα παιδιών, ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας! Με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις και λύσεις!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, είναι αρκετά ωφέλιμη για εσένα, αν την εκμεταλλευτείς ορθά και έξυπνα! Θα μπορέσεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένεια σου στο σπίτι, λύσεις σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βελτιώσεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές επικοινωνίες, συναναστροφές και επαφές, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή! Έχεις αρκετή τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σου, θα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά, που θα σου φέρουν θετικές εξελίξεις! Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, αποδεικνύεις την αξία σου στους άλλους και κερδίζεις με περίσσια ευκολία αυτά που θες! Νιώθεις ικανοποιημένος, από τα κεκτημένα σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, η επιτυχία είναι σίγουρη σήμερα! Μπορείς να πετύχεις βαθιές επιθυμίες και στόχους, αλλά και λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα! Ευκαιρίες έρχονται, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, για να αλλάξεις ριζικά ό,τι σε ενοχλεί, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και συζητήσεις!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα φτιάξει κατά πολύ η διάθεση σου! Αποκαθιστάς την ηρεμία και την σιγουριά σου με ποικίλους τρόπους! Η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σε γλιτώνει από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις! Να έχεις χωρίς δεύτερη σκέψη, εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στο ψυχικό σου σθένος!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Γιώργος Αλκαίος για την απόφασή του να απομονωθεί στη Μήλο

Καλεσμένος στο Mega ήταν χθες ο Γιώργος Αλκαίος. Ο τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφαση που πήρε πριν από χρόνια να απομονωθεί...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 27/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ώστε να μην το παρακάνεις με απαιτήσεις και εντάσεις! Ίσως είσαι κάπως άπληστος...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 26/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την Σελήνη είναι στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις οπωσδήποτε επιτυχία στις δράσεις σου, λόγω της γοργής,...

Δώσε μεγάλη προσοχή: Αυτές είναι οι δυσκολίες που θα περάσει κάθε ζώδιο φέτος το...

Μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι και τα άστρα προειδοποιούν τα ζώδια για το ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα γεγονότα που...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα με την βοήθεια του Τριγώνου Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου στον περίγυρο και κερδίζεις με περίσσια ευκολία...

Ξεκινούν στην Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ ντε...

Ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Τin Soldier», προϋπολογισμού 38 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέιμι Φοξ και Σκοτ...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, υπόσχεται μόνο θετικές και τυχερές εξελίξεις στην ζωή σου! Πετυχαίνεις βαθιές και σπουδαίες επιθυμίες, όπως...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
989ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...