Θέατρο Αλκμήνη: It’s always show time

56
Θέατρο Αλκμήνη: It’s always show time

To Αrmani Musical Theater Center παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παραγωγή,
It’s always show time στο θέατρο Αλκμήνη ( Αλκμήνης 8 ,Πετράλωνα ), τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και ώρα 8:30μ.μ.

Θέατρο Αλκμήνη: It’s always show time

Οι μαθητές της σχολής από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες που συνεχίζουν να εξελίσσονται σε τραγούδι, musical και θέατρο θα μας παρουσιάσουν την δουλειά τους και θα μας ταξιδέψουν από το κλασικό ρεπερτόριο ως και το Hard Rock.

Στα πλαίσια του Show θα παρουσιαστούν αποσπάσματα της επιτυχημένης παραγωγής του, Αrmani Musical Theater Center “Alice” σε σκηνοθεσία Μαρίας Κατσιώνη.

Θέατρο Αλκμήνη: It’s always show time

Καλλιτεχνική διεύθυνση – διδασκαλία τραγουδιών: Antonio Armani
Επιμέλεια – παρουσίαση: Mαρία Κατσιώνη
Χορογραφίες: Γεωργία Καραμέρου
Συντελεστές: Διώνη Καλογεροπούλου, Νάγια Δόυκα , Έλενα Δουρούμη, Βαγγέλης Ρόκας, Έλενα Βαρσάμη, Δήμητρα Κελεκίδη, Ηλιάνα Δούκα , Γιάννης Ψάλτης, Γιώργος, Σαλαώρας, Deema Homsi, Xάρης Πίνης, Ευαγγελία Ξυνοπούλου, Αλέξανδρος Μουτζούρης, Μίνα Ταγκαλάκη,Τάκης Ζαφειρόπουλος, Γιώργος Κριτσωτάκης, Δημήτρης Ράμμος, Barbarella Anastasiades, Zωή Μυλωνά, Γεωργία Καραμέρου

Συντελεστές Alice: Κατερίνα Γρηγορίου // Νάγια Δούκα // Μαρία Παπαγεωργίου // Μαγδαληνή Αγιομαυρίτη // Ελένη Κόρδα // Μιχαήλ Άγγελος Δρόσος // Έλενα Βαρσάμη // Ηλιάνα Δούκα // Έλενα Γαβρά
Τιμή εισόδου: 5 €

Διαβάστε επίσης:  Έξω λόρδα..μέσα λόρδα

Σχετικά με το Armani Musical Theater Center:

To Armani Musical Theater είναι ένας μοντέρνος χώρος στο κέντρο της Αθήνας που δημιουργήθηκε το 2006 από τον Αντώνη Armani. Στις άρτια εξοπλισμένες αίθουσες του διδάσκονται μαθήματα τραγουδιού, χορού, υποκριτικής και musical, που συνθέτουν την τεχνική, τις γνώσεις και το ρεπερτόριο που πρέπει να έχει ο σημερινός performer.

Η ιδιαιτερότητα του Armani Musical Theater Center είναι ότι δίνει στον ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να φτιάξει το πρόγραμμα σπουδών του σύμφωνα με τις ανάγκες του και να το υλοποιήσει με τους δικούς του ρυθμούς.

Με βασική επιδίωξη την εξατομικευμένη δουλειά, τα περισσότερα μαθήματα που προσφέρονται είναι ατομικά ή αφορούν μικρές ομάδες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Armani Musical Theater Center
Κωνσταντινουπόλεως 84,
Κεραμεικός Αθήνα
Τηλ. 210 6400919 & 6937 015763
Mail: admin.audio77@gmail.com
Website: http://armanimusical.com
Facebook link της εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/913823998800439/