Θεοδωρικάκος: Συνειδητή επιλογή του Μαξίμου η επιλογή της πολιτικής όξυνσης

...με στόχο τον αντιπερισπασμό από τα φλέγοντα οικονομικά προβλήματα

29
Θεοδωρικάκος: «Οι Έλληνες εμπιστευόμαστε την ισχύ, τη δύναμη και την αξιοπιστία των Ενόπλων Δυνάμεων»

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μέσα από ανάρτηση στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση πολώνει την πολιτική ατμόσφαιρα με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τις μεγάλες περικοπές των μισθών και των συντάξεων που έρχονται.

Ο επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου πως συνειδητά έχει επιλέξει την όξυνση, χρησιμοποιώντας παρωχημένη αντιδεξιά ρητορική και διχαστικό λόγο. Τέλος, στέλνει μήνυμα προς τη κυβέρνηση πως οι Έλληνες ετοιμάζονται για μια μεγάλη αλλαγή, γιατί αξίζουν καλύτερα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η όξυνση στην πολιτική ατμόσφαιρα είναι συνειδητή επιλογή του μεγάρου Μαξίμου. Η παρωχημένη αντιδεξιά ρητορική και ο διχαστικός λόγος, χρησιμοποιούνται για να “ξεχαστούν”οι βαρειες περικοπές στις συντάξεις και στους μισθούς των πολιτών,που αποφάσισε και υλοποιεί η κυβέρνηση. Αποτυχημένη μέθοδος. Οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι, απομονώνουμε όσους χρησιμοποιούν βία για οποιοδήποτε λόγο. Κι ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη αλλαγή, γιατί αξίζουμε καλύτερα …»

Διαβάστε επίσης:  Τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο από τη Συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου

Θεοδωρικάκος: Συνειδητή επιλογή του Μαξίμου η επιλογή της πολιτικής όξυνσης