Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
19.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Ώρα να τακτοποιήσεις τα πάντα και να νιώσεις και πάλι ήρεμος!

Ταύρος
Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Μία ευχάριστη είδηση έρχεται κατά την διάρκεια της ημέρας και αλλάζει τα δεδομένα σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες γνωριμίες και συζητήσεις!

Δίδυμοι
Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται, πιο εύκολα τώρα, που σε χαρακτηρίζουν υπομονή και επιμονή! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Προσοχή μόνο στην τάση σου για δογματική συμπεριφορά και ξεροκεφαλιά!

Καρκίνος
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές κάθε είδους διορθώνονται και λύσεις έρχονται από το πουθενά! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Είσαι ιδιαίτερα δυναμικός, δραστήριος, αποφασιστικός και ικανός να καταφέρεις ότι επιθυμείς, τώρα!

Λέων
Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Κινήσου παρασκηνιακά και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος! Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οι φίλοι σε στηρίζουν, σε βοηθούν έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τα σπουδαία σχέδια σου! Έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Πιθανές είναι και νέες φιλίες, που έρχονται για να μείνουν!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, θετικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται πιο πολύ από ποτέ, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι γύρω σου πραγματικά σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι, αναγνωρίζοντας το κύρος σου, τις προσπάθειες και τους αγώνες σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα! ! Η κοινωνικότητα σου αλλά και η οξυδέρκεια σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς! Οι συγκυρίες μέσα από επαφές και συζητήσεις, θα σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου και να αισιοδοξείς ξανά!

Τοξότης
Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Τοξότη, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τις πιο βαθιές σου επιθυμίες λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα! Το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη, σε ότι κι αν θελήσεις να πράξεις ή να διεκδικήσεις σήμερα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιον, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Επίσης, θα έρθουν τώρα κάποιες λύσεις και ευκαιρίες για κάθε σημαντική εκκρεμότητα που έχεις!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Επιπλέον, φροντίζεις τον εαυτό σου και ομορφαίνεις, λάμπεις, ανανεώνεσαι ψυχικά και εμφανισιακά! Θα καταφέρεις να κάνεις θετικές κινήσεις σήμερα και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία!

Ιχθείς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα σου φέρει σίγουρα απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις απόλυτα την φήμη και την δημοτικότητα σου! Μπορείς τώρα να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο, αφού η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...