Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, ξεχωρίζεις για την υπομονή σου, για τις ηθικές σου αξίες και την ισχυρή πειθώ σου! Θα μπορέσεις σήμερα να νιώσεις ασφαλής επιτέλους, μέσα από υλική, αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση! Θα πετύχεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς, με δυναμικότητα, ωριμότητα και εντιμότητα, ανακτώντας και πάλι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, είσαι σίγουρα απόλυτα ευνοημένος! Γνωρίζεις πια τον τρόπο να προωθήσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και να πετύχεις αρκετούς από τους υψηλούς στόχους σου. Ξεχωρίζεις για την βελτιωμένη εμφάνιση σου, είσαι εντυπωσιακός, ακαταμάχητος, αλλά και κάπως εγωκεντρικός!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, σήμερα αφιερώσου στην αποκατάσταση της καλής σου ψυχολογίας, αλλά και γενικά στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη με ευκολία και επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες! Σήμερα προσφέρεις απλόχερα το καλό στους γύρω σου και μέσα από πράξεις! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να κλείσεις και τις δικές σου παρελθοντικές πληγές!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, κυρίως για θέματα που αφορούν τον φιλικό σου περιβάλλον! Οι φίλοι στέκονται δίπλα σου και σε βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστείς την σημερινή ημέρα και οι σχέσεις σας ενδυναμώνονται! Είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις μπροστά και να πετύχεις μεγαλόπνοους στόχους και σκοπούς!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου;

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα διεκδικείς τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους εκπληρώσεις! Προβάλλεσαι όπως πρέπει στην κοινωνική ζωή και επιπλέον κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των γύρων σου, αφού είσαι δυναμικός, προσγειωμένος και με αυτοπεποίθηση ξανά!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η αισιοδοξία σου αυξάνεται σήμερα και θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το γρήγορο μυαλό σου, το χιούμορ σου και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες! Ιδανική ημέρα για ταξίδια, εκδρομές, ψυχαγωγικές εξόδους, κοινωνικές επαφές, όπως και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα ή νέα χόμπι!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι πολύ διορατικός και έχεις δυνατό και αλάνθαστο ένστικτο! Μπορεί να μην ανοίγεσαι ιδιαίτερα στους άλλους την σημερινή ημέρα, αλλά μπορείς μένοντας σιωπηλός, να καταφέρεις να διαβάζεις την γλώσσα του σώματος! Αντιλαμβάνεσαι μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του συνομιλητή σου, με ευκολία!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και επαφές! Σε ενδιαφέρει πολύ την σημερινή ημέρα, πως φαίνεσαι στα μάτια του περίγυρου σου και στο κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός κοινωνικά! Επίσης, σε χαρακτηρίζει αναποφασιστικότητα, γεγονός που θα καθυστερήσει την υλοποίηση ορισμένων σχεδίων σου, προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αποφασίζεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου! Επίσης, εξυπηρετείς τους άλλους με ποικίλους και τους φροντίζεις, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους γύρω σου και σε ευγνωμονούν! Προσπάθησε ωστόσο, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, να μην τρέχεις μόνο για τρίτους και να φροντίσεις την ξεκούραση σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα περάσεις υπέροχα! Νιώθεις δημοφιλής και περιζήτητος κοινωνικά και αποκτάς και πάλι αυτοεκτίμηση! Όλα τα βλέμματα θαυμασμού, θα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ικανοποίηση και επιπλέον, θα βελτιώσεις την φήμη σου με ποικίλους τρόπους! Απόλαυσε το!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, αν και δεν το συνηθίζεις, σήμερα θα επιλέξεις την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού! Παραδόξως δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και κοινωνικές επαφές, αφού μέσα στην οικογένεια, γνωρίζεις ότι θα χορτάσεις ειλικρινή και ουσιαστική αγάπη! Συγγενικές σχέσεις βελτιώνονται και οικιακά θέματα λύνονται, επιτέλους!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις οξυδερκή σκέψη, γεμάτη αμεσότητα, που εντυπωσιάζει τον κοινωνικό σου κύκλο! Αποδίδεις στο μέγιστο, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα, επικοινωνώντας και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους, τα όνειρα και τους σκοπούς σου! Ιδανική ημέρα για να ανταλλάξεις πληροφορίες και να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...