Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022
31.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, χρειάζεται προσοχή, αφού αφορά άμεσα όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου παρορμητικά, σε άτομα που δεν πρέπει! Αν δεν θες να εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου, φρόντισε να είσαι κλειστό βιβλίο και αρκετά ώριμος!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, προσοχή χρειάζονται οι κοινωνικές σχέσεις και οι επαφές σου, όπως και οι συναναστροφές σου με το συγγενικό σου περιβάλλον! Θα χρειαστεί προσοχή σε συνομιλίες και συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες! Στις μετακινήσεις σου, φρόντισε επίσης, να είσαι προσεκτικός και οργανωμένος!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, ετοιμάσου για σοκαριστικές αποκαλύψεις, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να αρχίσεις και πάλι από το μηδέν για την βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Πρέπει οπωσδήποτε να είσαι προσεκτικός στις εκτιμήσεις και την κρίση σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψέμα, από τους άλλους!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα σε προβληματίσει την σημερινή ημέρα! Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για θολό, αβέβαιο και ουτοπικό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, οι οποίες ενδεχομένως, να φέρουν μεγάλες απογοητεύσεις! Ορισμένες συγκυρίες, θα σου φέρουν αναπάντεχη ανασφάλεια, ασυνεννοησία, δυσπιστία και σύγχυση!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου;

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα αισθανθείς μάλλον αγχωμένος, αφού σκέφτεσαι δουλειές, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Για αυτόν τον λόγο, οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, πρακτικότητα, ορθολογισμό και επιμονή και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται, στα καθήκοντα και τα τρεξίματα της καθημερινότητας! Πες όχι σε αλλαγές στην εμφάνιση σου, την σημερινή ημέρα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, θα ενισχύσει σαφώς τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο μην παρασυρθείς και φερθείς υπερβολικά ανώριμα και επιπόλαια, λόγω υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, διότι θα υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώριμος και προσγειωμένος! Οι εκτιμήσεις σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, αποδεικνύονται λάθος! Θα έρθει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιλύσεις άμεσα παλαιά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και αφορά συγγενικά σου πρόσωπα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, μην στηρίζεσαι στις υποθέσεις του μυαλού σου και τα λάθος συμπεράσματα σου, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Επιπλέον, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά και μυστικά! Πρόσεξε όσο γίνεται στις συνομιλίες σου και επιστράτευσε την λογική σου, ώστε ορισμένες αποφάσεις σου, να μην αποδειχθούν λανθασμένες!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα λόγω της όψης του Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, να αισθανθείς την ανάγκη να προστατέψεις τις αξίες και τα κεκτημένα σου! Πιθανόν, να χρειαστείς να αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα σε συναλλαγές και επικοινωνίες, κυρίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις και υλικά αγαθά!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, σε επηρεάζει άμεσα και οφείλεις να προσέχεις πολύ! Φρόντισε να κρατάς χαμηλά τις προσδοκίες και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης και της ουτοπίας, με αποτέλεσμα να πληγωθείς! Κάποιες στιγμές μάλιστα, θα προσγειωθείς απότομα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο γίνεται προσγειωμένος!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση και το ένστικτό σου, διότι πολύ πιθανόν να απογοητευτείς στο τέλος! Πρέπει να μείνεις λογικός και προσγειωμένος και να βασίζεσαι στο μυαλό σου, την λογική σου και σε αντικειμενικά κριτήρια! Κάποιες φοβίες, άγχη και ανασφάλειες επανέρχονται, μετά από κάποιες αποκαλύψεις!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, πιθανόν να έρθουν απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις, που έχουν να κάνουν με τον φιλικό τομέα, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Ίσως έχεις δώσει περισσότερα πράγματα από όσα έπρεπε σε άλλους, χωρίς να λάβεις τα ίδια και τώρα να αισθανθείς αδικημένος! Υπομονή όμως, αφού όλο αυτό είναι παροδικό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 25/6/2022

Κριός Σήμερα Σάββατο αγαπητέ Κριέ, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 24/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις σήμερα να νιώσεις επιτέλους, ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ξεχωρίζεις...

‘Βόμβα’: Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε κρυφή σχέση; Στα πράσα η χήρα του πρώην...

‘Βόμβα’ για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου! Δεν πάει αρκετός καιρός που ο φωτογραφικός φακός τους “έπιασε στα πράσα” μαζί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 23/6/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή την θέση σου υπόσχεται ευχάριστες προσκλήσεις,...

Φλερτ Λάκη – Open. Όλο το παρασκήνιο της προσέγγισης του Λαζόπουλου  

Ίσως μια ακόμη μεταγραφή μας απασχολήσει στο σύντομο μέλλον… Ο Λάκης Λαζόπουλος λέγεται πως δέχθηκε κρούση από το Open και μάλιστα σε δύο επίπεδα. Το πρώτο...

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 22/6/2022

ΚΡΙΟΣ: Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε. ΤΑΥΡΟΣ: Είναι καλύτερα να...

Βασίλης Μαλούχος: Κηδεύτηκε μόνος και ξεχασμένος – Ούτε ένας συνάδελφος στο τελευταίο “αντίο”

Μόνος και ξεχασμένος, χωρίς κανέναν συνάδελφό του, παρουσία μόνο της οικογένειάς του και λίγων φίλων, κηδεύτηκε το περασμένο Σάββατο (18/6) ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,016ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 16/5/2022

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικά Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό, θα φέρει αρκετά...

Είναι οι απόλυτοι εραστές! Αυτά είναι τα 4 ζώδια με “κρυφά ταλέντα” στο κρεβάτι

Δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ στον τομέα sex Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να διεκδικήσεις και να πετύχεις με ευκολία, αρκετούς από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 8 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Κριός Σήμερα φίλε Κριέ, η ημέρα θα είναι σίγουρα θετική και πολύ κεφάτη!...