Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, χρειάζεται προσοχή, αφού αφορά άμεσα όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου παρορμητικά, σε άτομα που δεν πρέπει! Αν δεν θες να εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου, φρόντισε να είσαι κλειστό βιβλίο και αρκετά ώριμος!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, προσοχή χρειάζονται οι κοινωνικές σχέσεις και οι επαφές σου, όπως και οι συναναστροφές σου με το συγγενικό σου περιβάλλον! Θα χρειαστεί προσοχή σε συνομιλίες και συζητήσεις, που αφορούν όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες! Στις μετακινήσεις σου, φρόντισε επίσης, να είσαι προσεκτικός και οργανωμένος!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, ετοιμάσου για σοκαριστικές αποκαλύψεις, οι οποίες θα σε αναγκάσουν να αρχίσεις και πάλι από το μηδέν για την βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Πρέπει οπωσδήποτε να είσαι προσεκτικός στις εκτιμήσεις και την κρίση σου, αφού υπάρχει τάση για εξαπάτηση και ψέμα, από τους άλλους!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα σε προβληματίσει την σημερινή ημέρα! Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για θολό, αβέβαιο και ουτοπικό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, οι οποίες ενδεχομένως, να φέρουν μεγάλες απογοητεύσεις! Ορισμένες συγκυρίες, θα σου φέρουν αναπάντεχη ανασφάλεια, ασυνεννοησία, δυσπιστία και σύγχυση!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου;

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, θα αισθανθείς μάλλον αγχωμένος, αφού σκέφτεσαι δουλειές, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Για αυτόν τον λόγο, οφείλεις να επιστρατεύσεις υπομονή, πρακτικότητα, ορθολογισμό και επιμονή και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται, στα καθήκοντα και τα τρεξίματα της καθημερινότητας! Πες όχι σε αλλαγές στην εμφάνιση σου, την σημερινή ημέρα!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, θα ενισχύσει σαφώς τη δημιουργικότητά σου και την λάμψη σου, ωστόσο μην παρασυρθείς και φερθείς υπερβολικά ανώριμα και επιπόλαια, λόγω υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, διότι θα υπάρξουν απώλειες και απογοητεύσεις!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα που πραγματοποιείται το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, ώριμος και προσγειωμένος! Οι εκτιμήσεις σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, αποδεικνύονται λάθος! Θα έρθει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιλύσεις άμεσα παλαιά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και αφορά συγγενικά σου πρόσωπα!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, μην στηρίζεσαι στις υποθέσεις του μυαλού σου και τα λάθος συμπεράσματα σου, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις! Επιπλέον, πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά και μυστικά! Πρόσεξε όσο γίνεται στις συνομιλίες σου και επιστράτευσε την λογική σου, ώστε ορισμένες αποφάσεις σου, να μην αποδειχθούν λανθασμένες!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, σήμερα λόγω της όψης του Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, να αισθανθείς την ανάγκη να προστατέψεις τις αξίες και τα κεκτημένα σου! Πιθανόν, να χρειαστείς να αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα σε συναλλαγές και επικοινωνίες, κυρίως σε ό,τι αφορά πρακτικές υποθέσεις και υλικά αγαθά!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, σε επηρεάζει άμεσα και οφείλεις να προσέχεις πολύ! Φρόντισε να κρατάς χαμηλά τις προσδοκίες και τις ελπίδες σου, ώστε να μην πέσεις στην παγίδα της ψευδαίσθησης και της ουτοπίας, με αποτέλεσμα να πληγωθείς! Κάποιες στιγμές μάλιστα, θα προσγειωθείς απότομα, γι’αυτό μείνε όσο περισσότερο γίνεται προσγειωμένος!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση και το ένστικτό σου, διότι πολύ πιθανόν να απογοητευτείς στο τέλος! Πρέπει να μείνεις λογικός και προσγειωμένος και να βασίζεσαι στο μυαλό σου, την λογική σου και σε αντικειμενικά κριτήρια! Κάποιες φοβίες, άγχη και ανασφάλειες επανέρχονται, μετά από κάποιες αποκαλύψεις!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, με το Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, πιθανόν να έρθουν απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις, που έχουν να κάνουν με τον φιλικό τομέα, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Ίσως έχεις δώσει περισσότερα πράγματα από όσα έπρεπε σε άλλους, χωρίς να λάβεις τα ίδια και τώρα να αισθανθείς αδικημένος! Υπομονή όμως, αφού όλο αυτό είναι παροδικό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...