Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Κριέ, θα φέρει για σένα αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση! Αν δεν διαφύλαξες καλά τα μυστικά σου, τώρα πιθανόν να κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και επιπλέον, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες, ιδίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα!


Ταύρος
Η σημερινή ημέρα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου φίλε Ταύρε, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Επιπλέον επηρεάζει και έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, για τον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να αλλάξεις τακτική ή στρατηγική, κυρίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα!

Δίδυμος
Σήμερα φίλε Δίδυμε, φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί η σημερινή ημέρα, θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει με αγώνα και προσπάθεια! Επιπλέον, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, περιόρισε τα νεύρα σου, ώστε να μην υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό περιβάλλον!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα φέρει αρκετές εξελίξεις μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, από τις οποίες, ορισμένες πιθανόν να μειώσουν το κέφι σου και έτσι να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Επιπλέον λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή καυγάδες, σε επαφές και συναντήσεις!

Λέων
Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Λέοντα στην διατήρηση της ήρεμης και τακτοποιημένης καθημερινότητας σου! Δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες σήμερα, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και με το ζόρι θα προλαβαίνεις, κυρίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα! Να έχεις προγραμματισμό και οργάνωση!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι σίγουρα μια αρκετά ανατρεπτική ημέρα για! Η Αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, θα κλονίσει την ψυχολογική σου ηρεμία, φέρνοντας απότομα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σου και αρκετή εσωτερική ένταση! Μείνε ήρεμος και προστάτεψε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εξαντλημένος, αλλά αυτή η ημέρα, έχει αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κουραστείς κι άλλο, ώστε να ανταπεξέλθεις σε αυτές. Επιπλέον, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, αρκετή προσοχή χρειάζεται και στην συμπεριφορά σου, ιδίως όσον αφορά παρασκηνιακές επικοινωνίες, συναναστροφές και επαφές!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται οπωσδήποτε ψυχραιμία και υπομονή, από την μεριά σου! Να είσαι πολύ προσεκτικός, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, ώστε να μην εκτεθείς κοινωνικά, μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Επιπλέον, να είσαι πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις και την οδήγηση!

Τοξότης
Σήμερα αγαπητέ Τοξότη και πρέπει να προσέξεις πολύ, όσον αφορά σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις, καυγάδες, παρεξηγήσεις ή ακόμα και ρήξεις! Μείνε ψύχραιμος σε οποιαδήποτε, ιδίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα, για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα και για να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές σχέσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Πρέπει να αναμένεις κάποια μικρά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις, ιδίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα! Κυνήγησε και πραγματοποίησε αυτό που πραγματικά θες λοιπόν, χωρίς όμως να εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και χωρίς να βιάζεσαι!

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα, απαιτεί λογική, υπομονή και ωριμότητα από μέρους σου! Πολύ πιθανόν φίλε Υδροχόε, να σου ξυπνήσουν ανασφάλειες, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα της ζωής σου και ενδεχομένως αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική, πεισματική και απαιτητική συμπεριφορά, κυρίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, επαφές και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου και της αξίας του, δεν πραγματοποιήθηκε όπως ήθελες, με αποτέλεσμα τώρα, να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα! Επιπλέον κρίση θα περάσουν και οι σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, κυρίως λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...