Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου


Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα κάποια εμπόδια και δυσκολίες, θα σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές επιθυμίες σου και τα ουσιαστικά σου συναισθήματα, αλλά και κάποιους σκοπούς, που εδώ και καιρό, θες να εκπληρώσεις! Δυστυχώς ορισμένες δυσάρεστες εξελίξεις, φρενάρουν την προσπάθεια σου να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Επιπλέον, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξουν και αρνητικές αποκαλύψεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, αναγκάζεσαι να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός, έντιμος, ψύχραιμος, ώριμος και ολιγαρκής! Καλό θα ήταν, να πεις όχι σε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις προβλήματα και εμπόδια στην καθημερινότητα σου! Οφείλεις να κάνεις ώριμες, έξυπνες και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες να διεκπεραιωθούν άμεσα! Επίσης, μακριά από καταχρήσεις και κακές συνήθειες, που σε βλάπτουν, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα δεν πρέπει να ξεχάσεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Πες όχι σε επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές, καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, εγωισμό και έπαρση με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, διότι θα προσγειωθείς απότομα και θα χαλάσεις την καλή σου φήμη!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, επικεντρώνεσαι σήμερα στο σπίτι και την οικογένεια, αφού θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και αναποδιές! Πιθανόν να δυσκολέψουν σοβαρά κάποιες οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο! Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και συγκρατημένος, ώστε να μην δημιουργείς ισχυρές ρήξεις χωρίς ουσιαστικός λόγος!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, πλήττονται με ποικίλους τρόπους, οι κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι τουλάχιστον την σημερινή ημέρα, νέες γνωριμίες!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός και να μην το παρατραβάς με απαιτήσεις, ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη! Πρέπει να παραμείνεις έντιμος, ολιγαρκής, ήρεμος και ώριμος στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις, αφού με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, παρασύρεσαι σε λάθη!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, οφείλεις να σοβαρευτείς και να μην είσαι επιρρεπής σε σοβαρά λάθη που είναι ανεπανόρθωτα! Πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις ψύχραιμος, λογικός και ώριμος απέναντι σε προσωπικούς στόχους, σκοπούς, σχέδια, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, επικεντρώσου σήμερα, με σύνεση και ωριμότητα, στο τι βαθιά επιθυμείς και έχεις πραγματικά ανάγκη, για να είσαι ήρεμος, ικανοποιημένος και ευτυχισμένος! Κάποιες σκέψεις σε βαραίνουν ακόμα και τώρα εντείνονται με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο! Ωστόσο αν κινηθείς παρασκηνιακά, ώριμα, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις πως πολλοί από τους στόχους σου, θα πραγματοποιηθούν!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και συγκρατημένος στον φιλικό τομέα! Οι φίλοι σου, μπορούν να σου προσφέρουν βοήθεια και συμβουλές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις μεγάλος στόχους, σκοπούς και όνειρα! Για το λόγο αυτό, οφείλεις να μην παρασύρεσαι σε εγωιστικές συμπεριφορές, απαιτητικότητα και επιθετικότητα, απέναντί τους, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο, θα υπάρξουν αρκετές δυσάρεστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Φρόντισε να μην καταστρέφεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, επειδή είσαι επιρρεπής γκάφες και παρορμητικότητα!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα αρκετές καταστάσεις και εξελίξεις, που θα έρθουν μέσα από επικοινωνίες, συζητήσεις, συναναστροφές, επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν πολύ, με τον Ερμή να κάνει Σύνοδο με τον Άρη και Τετράγωνο με τον Κρόνο! Οφείλεις να αποφύγεις ανωριμότητα, επιπολαιότητα και βιασύνη σε συνομιλίες, αλλά και στην οδήγηση!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...