Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
21.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου σήμερα που είναι Τετάρτη η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στην Παρθένο. Ασχολείσαι με τις καθημερινές ασχολίες και κάνεις ότι συνηθίζεις να κάνεις μια τυπική μέρα, χωρίς να παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο έρχεται να επιβεβαιώσει πως δεν έχεις κάτι να σε γεμίζει και η ρουτίνα σε κουράζει. To αυστηρό πρόγραμμα της ημέρας θα σε κάνει να νιώσεις ότι χάνεις την ενέργειά σου. Μέρα είναι θα περάσει με υπομονή, την οποία δεν διαθέτεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου αγαπημένε, η Σελήνη σήμερα που κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, σε ωθεί σε εξωστρέφεια και κοινωνικότητα με φίλους και γνωστούς. Είναι μία πολύ θετική μέρα, παρόλο που σχηματίζει η Σελήνη την αντίθεση της με τον δύστροπο Κρόνο. Τότε είναι που μπαίνουν μπροστά τα πρέπει και οι υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς με άνεση όλα όσα θα θελες. Την φόρα που έχεις πάρει για εξορμήσεις εξόδους και διασκεδάσεις την ανακόπτει ο γέρο Κρόνος που στερεί την χαρά της ξεγνοιασιάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε μου αγαπημένε, Τετάρτη σήμερα και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, κάνει τη μέρα να είναι αρκετά μουντή. Εσύ προτιμάς να μείνεις στο σπίτι, να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου θέματα και να συζητήσεις με την οικογένεια. Νιώθεις μεγάλη πίεση στον τομέα της καριέρας αφού η αντίθεση του Κρόνου με την Σελήνη φροντίζουν να σου φέρουν απογοήτευση και κούραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη, που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, θέλεις να βγεις έξω και να συναντήσεις κόσμο. Έχεις στο νου σου μετακινήσεις και καφεδάκια με τους φίλους αλλά η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο έχει άλλα σχέδια. Φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και σου κόβει την όρεξη. Αναβάλλεις ένα προγραμματισμένο ταξίδι γιατί παρουσιάζονται δουλειές που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή Τετάρτη, είναι μια μέρα που ασχολείσαι με το οικονομικό κομμάτι της ζωής σου, προσπαθώντας να βγάλεις άκρη. Η Σελήνη που κινείται στη Παρθένο, αναδύει τις ανασφάλειες που σε πιάνουν όταν θέλεις περισσότερα από αυτά που έχεις. Λογικό είναι! Ο Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη και ρίχνει ακόμα πιο πολύ την διάθεση σου, διότι δυσκολεύεσαι να καλύψεις τα χρέη και τις οφειλές του παρελθόντος κι αυτό σε αγχώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες όμως επειδή κινείται και ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σου καλό είναι να μην λειτουργήσεις αρκετά τολμηρά! Η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα φανερώνει ότι απογοητεύεσαι συναισθηματικά από ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Οι παράλογες απαιτήσεις που έχουν από σένα σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα που είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, η διάθεση για απομόνωση και εσωστρέφεια είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Θα νιώσεις την επιθυμία να απομονωθείς και να αποσυνδεθείς από τον έξω κόσμο. Ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι από την Σελήνη, σου δημιουργεί άγχος ένταση και νεύρα στην δουλειά, με εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να αποφορτίζεσαι ενεργειακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου σήμερα που είναι Τετάρτη και αισίως φτάσαμε στο μέσο της εβδομάδας, βλέπουμε την Σελήνη να διανύει το ζώδιο της Παρθένου που είναι συμβατό με το δικό σου. Το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική ζωή και στους φίλους που θέλεις να δεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο, όμως φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις ανατρέποντας το πρόγραμμα σου. Ούτε τους φίλους καταφέρνεις να δεις, ούτε τα σχέδια σου να υλοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, Τετάρτη σήμερα και η Σελήνη διανύει το ζώδιο της Παρθένου που σε εστιάζει στην καριέρα και στην επαγγελματική άνοδο που επιθυμείς εδώ και καιρό. Παράλληλα όμως σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο που φρενάρει την καριέρα και σταματούν οι εξελίξεις, εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων που δημιουργούνται στο σπίτι. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειας σε χρειάζεται και πρέπει να του συμπαρασταθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Τετάρτη σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου που για σένα δείχνει πόσο πολύ σε ενδιαφέρει να αλλάξεις τρόπο ζωής και σκέψης κάνοντας την καθημερινότητα καλύτερη. Θέλεις να πετύχεις την πνευματική ισορροπία ταξιδεύοντας και αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις οπότε οι επαφές και τα ταξίδια ακυρώνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε φίλε μου, η σημερινή Τετάρτη δεν ξημέρωσε πολύ ευνοϊκά για σένα. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί εσωστρέφεια και πεσμένη διάθεση. Επειδή η ψυχολογία σου θα έχει σκαμπανεβάσματα φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα σου. Το οικονομικό κομμάτι είναι αυτό που σε προβληματίζει και η Σελήνη που σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο φέρνει έξοδα που σε πιέζουν ακόμα πιο πολύ.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ μου Ιχθύ, φτάσαμε στο μέσο της εβδομάδας με την Τετάρτη να είναι η μέρα που θα εστιάσεις στους σημαντικούς ανθρώπους που έχουν λόγο στην ζωή σου. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο που βρίσκεται διαμετρικά απέναντι από το δικό σου και στρέφεις το βλέμμα σου εκεί. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και δίνεις στους άλλους προτεραιότητα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σε βάζει σε τάξη επωμίζοντας σου ευθύνες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια μείξη δυναμικών ενεργειών. Η προκλητική όψη τετραγώνου του Ερμή με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ερμή σου χαρίζει μια ημέρα...

Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – Αισιόδοξοι οι γιατροί

Αγωνία για τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού έγινε γνωστό ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε χθες στο Τζάνειο με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με...
Όσκαρ 2019: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Μαΐου για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1929.... Διοργανώνεται για πρώτη φορά η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, στο ξενοδοχείο Ρούσβελτ, στο Λος Άντζελες.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές συγκυρίες προμηνύουν μια ημέρα με αναταράξεις και απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα...

Καίτη Γκρέυ: Ένας αιώνας ζωής για την τραγουδίστρια – Η τούρτα και το σβήσιμο...

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη 14 Μαΐου η Καίτη Γκρέυ η οποία έγινε 100 ετών. Φυσικά τα γενέθλιά της μαζί της γιόρτασαν οι τέσσερις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Σήμερα, Τρίτη και η δυναμική σου ενέργεια λάμπει φωτεινότερα από ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Η Σελήνη στον Λέοντα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αυτή η Παρασκευή, αγαπητέ Κριέ, φέρνει μια...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, την Πέμπτη, η Σελήνη στην...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου;

Τι μας περιμένει; Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Τετάρτη, αγαπητέ μου Κριέ, όπου οι αστρολογικές...