Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
23.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα είσαι ώριμα και μετρημένα αποφασιστικός, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και σε όλες σου τις επικοινωνίες! Ωστόσο, φρόντισε να μην είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου και ισχυρογνώμων, απορρίπτοντας τις γνώμες των άλλων! Θα μπορέσεις με ευκολία να βρεις λύσεις για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σε απασχολούν, απλά να ξέρεις πως όλα θα εξελιχθούν σχετικά αργά!

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε και πραγματικά η επιτυχία είναι στα χέρια σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς την εύνοια, με αποφασιστική και άμεση δράση! Ωστόσο, πρέπει περιορίσεις την τάση σου για έπαρση, απαιτητικότητα και ανούσια ξεσπάσματα! Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε παρασύρει, αλλά εσύ οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, αν θες να τα καταφέρεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, καλό θα είναι να αποφύγεις έντονη κοινωνική ζωή και πολλές συναναστροφές και να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις, τις οποίες όμως θα υλοποιήσεις στο άμεσο μέλλον! Προσπάθησε επιπλέον, να μείνεις ανεπηρέαστος από τις γνώμες των γύρω σου, διότι όσα ακούς, δεν είναι απαραίτητα αλήθεια ή έντιμα λόγια!

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, έρχονται πολλές αλλαγές σήμερα, αλλά ακόμα κι αν αρχικά σε αποσυντονίσουν, θα είναι μόνο για το καλό σου! Επιπλέον, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγαλεπήβολο στόχο, την σημερινή ημέρα! Ξεχωρίζεις για την οξυδέρκεια σου, τις ιδέες σου και την ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι με ευκολία σε θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

ζώδια τρίτη 14 δεκεμβρίου

Λέων

Φίλε Λέοντα, η συνετή και ώριμη συμπεριφορά και δράση σου, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά από τα προβλήματα που είχες τόσο καιρό! Επιτέλους, ανταμείβεσαι, για την σοβαρότητα, την επιμονή και την υπευθυνότητα σου, με την απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Καταφέρνεις και έχεις κοντά σου, μόνο ανθρώπους που πραγματικά σε εκτιμούν και σε αγαπούν!

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτείς την τύχη και την εύνοια της ημέρας, ώστε να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει! Θες καλοπέραση, διασκέδαση και κοινωνικότητα! Ιδανική ημέρα, για συζητήσεις, μετακινήσεις, εξόδους, γνωριμίες και ταξίδια! Επιπλέον, δέχεσαι αισιόδοξες και χαρμόσυνες ειδήσεις!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα καταφέρεις σίγουρα να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες! Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές και επικοινωνίες, αφού λόγω της ισχυρής πειθούς, της σοφίας και της διορατικότητας σου! Αποφεύγεις τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρο σου, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις, αφού στην διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων και καταφέρνεις να εκμαιεύσεις σημαντικές πληροφορίες!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, όλα σήμερα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς, σε διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές! Θα καταφέρεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς και σε αγαπούν! Η ημέρα θα σου δώσει απλόχερα πολλές ευκαιρίες, ώστε να δώσεις οριστικό τέλος στην μοναξιά!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, εντυπωσιάζεις σήμερα τον περίγυρο σου, με τον ώριμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την αξιοθαύμαστη λογική σου! Καταφέρνεις με ευκολία, να διεκπεραιώσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις και να κλείσεις πολλές από τις εκκρεμότητες σου! Η ημέρα είναι ιδανική, για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, να αλλάξεις την εμφάνιση σου και να κόψεις κακές συνήθειες!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, είσαι απόλυτα τυχερός, αλλά και ακαταμάχητος κοινωνικά! Μπορείς να περιμένεις μέσα στην ημέρα, ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και διασκέδαση! Καταφέρνεις με ευκολία και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου και γοητεύεις αμέσως τον περίγυρο σου! Μην διστάσεις ούτε λεπτό, να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, τώρα!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ένα οικογενειακό θέμα ή μία προβληματική συγγενική σχέση, λύνεται την σημερινή ημέρα, λόγω της ώριμης και σωστής σου αντιμετώπισης! Οι δράσεις σου, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, θα έχουν ηρεμία, υπομονή, κατανόηση και λογική! Οι πράξεις σου, εξυπηρετούν απόλυτα τις προθέσεις σου για κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, οι επαφές, οι συζητήσεις, οι συνομιλίες και οι επικοινωνίες σου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και εποικοδομητικές, όσον αφορά τα «θέλω» και τους σκοπούς σου! Θα μπορέσεις να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Περιόρισε την τάση σου για κουτσομπολιό και τα λάθη στην οδήγηση!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...