Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
23.1 C
Athens

Ανατροπές και ευχάριστα για πολλά ζώδια!

Ζώδια σήμερα – Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα.

Ο Ήλιος, τελευταία μέρα στον Τοξότη, σχηματίζει μια θετική όψη εξαγώνου με τον τυχερό Δία στον Υδροχόο, δίνοντας μας ελπίδα τουλάχιστον να αντέχουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Από την άλλη, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, βοηθώντας να βρούμε λύσεις και εναλλακτικές ίσως την πιο θετική μέρα της εβδομάδας για όλους και κυρίως για τα ζώδια του αέρα. Η μέρα ευνοεί τις συνέργειες, τις παρέες, την κοινωνικότητα.

Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε οι στόχοι επιτυγχάνονται πιο εύκολα. Η Σελήνη παραμένει στον κυκλοθυμικό Καρκίνο κάνοντας μας λίγο πιο σκεπτικούς ή μελαγχολικούς κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα. Από σήμερα ξεκινά και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που οπωσδήποτε δεν είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή μας.

Ανατροπές και ευχάριστα για πολλά ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Μια μέρα με αρκετές θετικές όψεις η σημερινή, καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια όψη που ευνοεί κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Για σας τους Κριούς η όψη του Δία με τον Ήλιο θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας προσωπικούς κι επαγγελματικούς, τις σπουδές, τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, την προσωπική σας ζωή. Ακόμη, μπορεί να προκύψει μια πρόταση επαγγελματικής φύσης με όφελος και στα οικονομικά σας. Είναι μια μέρα που γιορτάζει τη συλλογική δουλειά, τη φιλία και δίνει αισιοδοξία για την υλοποίηση των στόχων σας. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα με έναν απρόβλεπτο τρόπο. Από σήμερα όμως γυρίζει φαινομενικά ανάδρομη και η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικτές οι επιρροές σήμερα αγαπητοί Ταύροι, αφού από τη μια έχουμε μια από τις θετικότερες όψεις, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, και ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, γυρίζει φαινομενικά ανάδρομη, άρα κάποιες συνθήκες μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολες από δω και κάτω. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία συνδέει τον τομέα των οικονομικών με τον τομέα της καριέρας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα που σας ευνοεί και η Σελήνη στον Καρκίνο, αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Σήμερα μπορεί να λάβετε ηθική ικανοποίηση στον χώρο της δουλειάς ακούγοντας μια θετική κριτική ή μπορεί ακόμη να μάθετε νέα για μια προαγωγή. Εξελίξεις πιθανώς ξαφνικές μπορεί να έχετε οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Θετικά μπορεί να πάει κι ένα θέμα που αφορά την υγεία αν ψάχνετε τον κατάλληλο ιατρό ή θεραπεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο θετικές όψεις σχηματίζονται σήμερα και μάλιστα σε ζώδια του αέρα, όπως το δικό σας, και μπορεί να είστε αποδέκτες μιας θετικής εξέλιξης στη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου τις τελευταίες 3-4 μέρες. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία ειδικά για κάποιους από σας μπορεί να είναι πολύ τυχερό. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη, αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, τον κόσμο του διαδικτύου ή της διαφήμισης, μπορεί να έχετε θετικές προοπτικές. Η Σελήνη στον Καρκίνο, όπως και η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω που ξεκινά από σήμερα, στρέφουν την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών, αλλά και των βαθύτερων συναισθημάτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη αναμόχλευση στα συναισθήματα σας. Όμως η σημερινή μέρα είναι κι από τις τυχερές για κάποιους και κυρίως τους γεννημένους στις τελευταίες 3-4 μέρες του ζωδίου σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία συνδέει για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο τα θέματα της δουλειάς, των επαγγελματικών σας στόχων, με τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε ένα βιογραφικό, να ζητήσετε οικονομική βοήθεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου ή και στο δεύτερο δεκαήμερο, καθώς ευνοήστε από το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού. Από σήμερα ξεκινά κι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που θα επηρεάσει όλη τη γκάμα των σχέσεων σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα φαίνεται ότι κρύβει για κάποιους ευχάριστες εκπλήξεις. Βλέπετε ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Δία και ευνοεί τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, ειδικά προς το τέλος του ζωδίου. Αν σκεφτείτε ότι ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης σας μόνο θετικά μπορεί να σας συμπεριφερθεί αυτή η όψη. Για σας ευνοεί θέματα που αφορούν στις σχέσεις, τις συνεργασίες, τις συμφωνίες, τις προτάσεις. Πιθανώς να σας γίνει κάποια θετική πρόταση, να κάνετε μια νέα γνωριμία, να οριστικοποιήσετε κάποια συνεργασία ή να προωθηθεί κάποιος στόχος σας. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα για τους γεννημένους-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Η Σελήνη στον Καρκίνο σας κάνει να νιώθετε λίγο άτονοι σήμερα ή μπορεί να είστε και κάπως κουρασμένοι-ες, μολονότι η μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Από σήμερα ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που θα διαρκέσει μέχρι τις 28/1/22.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις σχετικά πιο θετικές μέρες του Δεκεμβρίου με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Δία, το οποίο βέβαια επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Τα θετικά νέα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά, γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες. Από την άλλη, μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου, που επηρεάζεστε από το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, μπορεί να έχετε ένα αναπάντεχο νέο, να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημά σας ή ακόμη και να έχετε μια εξέλιξη σε ένα προσωπικό θέμα. Η Σελήνη στον Καρκίνο δίνει έμφαση στους φίλους, τους συνεργάτες και τη συλλογική δουλειά. Από σήμερα όμως ξεκινά και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που θα διαρκέσει μέχρι τις 28/1/22.

ΖΥΓΟΣ

Το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα βοηθητικό, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι-ες στο τέλος του ζωδίου σας. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ. Μπορείτε ας πούμε να συζητήσετε τις προοπτικές των επαγγελματικών σας με κάποιον συνεργάτη, προϊστάμενο, κάποιον που έχει λόγο για τη δουλειά σας. Στις θετικές εξελίξεις της μέρας συμβάλλει και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό για τους γεννημένους αρχές τρίτου δεκαημέρου. Η Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε θέματα καριέρας και μπορεί να είστε αρκετά σκεπτικοί σχετικά με αυτά. Από σήμερα ξεκινά κι η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, που εκτείνεται μέχρι τις 28/1/22.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο και κάποιοι από σας μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Πάντα αυτή η συνάντηση Ήλιου-Δία προσφέρει αισιοδοξία και παρά τα δύσκολα που βιώνουμε όλοι αυτή την εποχή, δεν αφήνει την ελπίδα σε ένα καλύτερο αύριο να σβήσει. Μπορεί να λάβετε μια απάντηση που περιμένατε σήμερα ή ακόμη να κάνετε βήματα προόδου και συμφιλίωσης με ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον που πιθανώς η σχέση σας είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν. Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να προσφέρει κάποιες λύσεις επικοινωνίας στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Από την άλλη, μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για μια αγορά τεχνολογίας για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους. Από σήμερα ξεκινά και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το ευοίωνο και τυχερό εξάγωνο Ήλιου-Δία και καλό είναι να την εκμεταλλευτείτε τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, τη βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ευνοεί τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Από σήμερα όμως ξεκινά κι η ανάδρομη φαινομενικά πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που αφορά στον τομέα των οικονομικών σας μέχρι τις 28/1/22.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι μια τυχερή όψη που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους-ες στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Ίσως έχετε θετικές εξελίξεις και ειδήσεις τόσο σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Αν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να στείλετε βιογραφικά, να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία η σημερινή μέρα είναι σίγουρα από τις πιο θετικές. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου φέρνοντας αναπάντεχες λύσεις σε προβλήματα ή και γνωριμίες που μπορεί να σας ενθουσιάσουν. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στις σχέσεις σας και θα σας κάνει κάποιες στιγμές λίγο μελαγχολικούς. Από σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 28/1/22.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, που περνά τις τελευταίες ημέρες του στο ζώδιο σας, είναι από τις θετικές του μήνα τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, το μέλλον σας γενικότερα. Είναι μια θετική μέρα αν θέλετε να συζητήσετε κάτι επαγγελματικό ή να ζητήσετε μια χάρη από κάποιον ανώτερο στη δουλειά, ακόμη όμως και για να έχετε ένα ευχάριστο οικονομικό νέο. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε ξαφνικά ένα νέο που πιθανώς να σας αναστατώσει. Η Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε θέματα υγείας, δουλειάς και προσδίδει έναν χαρακτήρα πολυάσχολο στη μέρα. Από σήμερα όμως γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 28/1/22.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετικό είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, μια όψη που κυριαρχεί στη σημερινή μέρα και που μπορεί να σας ευνοήσει αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας τόσο σε θέματα επαγγελματικά, της κατεύθυνσης της καριέρας σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με υγεία. Βέβαια, ίσως πρέπει οι κινήσεις σας να είναι κάπως διακριτικές ή ίσως και μυστικές σήμερα, για να επωφεληθείτε όσο το δυνατό περισσότερο. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι ευεργετικό για τους γεννημένους-ες στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου και μπορεί να έχετε ένα ξαφνικό νέο ή μια διευκόλυνση σε ένα επαγγελματικό θέμα. Από σήμερα ξεκινά κι η ανάδρομη φαινομενικά πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που θα διαρκέσει μέχρι τις 28/1/22.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...