Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει σίγουρα τύχη, σε ό,τι κι αν κάνεις την σημερινή ημέρα! Οι συγκυρίες και τα γεγονότα που θα έρθουν, μέσα από κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν μεγάλες ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και να περάσεις υπέροχα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται θετικές ξαφνικές συγκυρίες, που θα βελτιώσουν στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Ταύρος

Η τύχη είναι στο πλευρό σου απόλυτα φίλε Ταύρε, κυρίως όσον αφορά σημαντικές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις, καιρό τώρα! Το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σου προσφέρει εσωτερική δύναμη και ισχυρή διορατικότητα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τι συμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον σου! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις, κοινωνικές επαφές, αλλά και μετακινήσεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σε βοηθήσει σήμερα, ώστε να πάρεις σοβαρές, προσγειωμένες, ορθές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, όσον αφορά διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Για παράδειγμα, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με κάποιο άτομο, την σημερινή ημέρα, θα μπορέσεις να την λύσεις! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται μία ωφέλιμη αποκάλυψη, που θα σου ανοίξει τα μάτια!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα βελτιώσει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις να κάνεις ορθές κινήσεις σήμερα και όλες σου οι δράσεις, στέφονται από επιτυχία! Οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία και οι εκκρεμότητες σου κλείνουν! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται ξαφνικές χαρές, μέσα από τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει σίγουρα χαρά, ψυχαγωγία, δημιουργικότητα και λάμψη! Κατακτάς μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες, αφού η τύχη είναι στο πλευρό σου, αρκεί να αποφύγεις απληστία και έπαρση! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται απρόσμενες πρακτικές λύσεις, σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας!

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με επιτυχία σχέδια, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξεις αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς! Η σημερινή ημέρα, αποτελεί μεγάλη ευκαιρία, για να εξομαλύνεις συγγενικές κλονισμένες σχέσεις! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται καλή φήμη, ευχάριστες εκπλήξεις και χαρμόσυνες ξαφνικές αλλαγές, με την βοήθεια της τύχης!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Επίσης, θα έχεις πολλές ενδιαφέρουσες, εποικοδομητικές και ωφέλιμες νέες γνωριμίες! Μία ευχάριστη είδηση θα επαναφέρει το χαμόγελο σου! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται ξαφνικές χαρές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Σκορπιός

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα εντυπωσιάσεις τον περίγυρο σου, με την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ισχυρή γοητεία σου! Σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως ήθελες και το είχες ανάγκη! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα και ειδήσεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις!

ζωδια-σημερα

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά και στην διαχείριση όλων των σπουδαίων διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών! Πρέπει να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σου και να κάνεις επιθυμίες και στόχους πραγματικότητα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται ανάκτηση αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, όπως και σιγουριά για τα κεκτημένα σου!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια εποικοδομητική και ωφέλιμη ενδοσκόπηση! Ήρθε η στιγμή να καταλάβεις τι όντως επιθυμείς για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και να νιώσεις ξανά δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικά και ικανοποιημένος συναισθηματικά! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται μεγάλες ξαφνικές χαρές, μέσα από επικοινωνίες και μετακινήσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να αναμένεις σήμερα πολλά θετικά γεγονότα και ανανεωτικές συγκυρίες στο φιλικό σου κύκλο! Επιπλέον, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, για να πετύχεις μεγαλεπήβολους και υψηλούς στόχους, με την βοήθεια του Εξάγωνου Ήλιου-Δία! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται ένα παρασκηνιακό νέο, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, μπορείς να αναμένεις αρκετές ωφέλιμες και ουσιαστικές εξελίξεις στην ζωή σου με το Εξάγωνο Ήλιου-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα και η φήμη σου βελτιώνεται στο έπακρο, αφού την σημερινή ημέρα, θα αισθανθείς με ποικίλους τρόπους, πως ο κοινωνικός σου περίγυρος, πραγματικά σε σέβεται, σε εκτιμά και σε θαυμάζει! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, υπόσχεται εκπλήξεις, αλλά και πολλές ξαφνικές χαρές, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...