Ο Αριστείδης Φλώρος επιστρέφει στη φυλακή

Δεκτή έκανε την έφεση το Συμβούλιο Εφετών

43
Στην Εισαγγελία ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε τη γνωμάτευση Φλώρου

Στη φυλακή οδηγείται εκ νέου ο καταδικασμένος σε 21 χρόνια κάθειρξη για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power, Αριστείδης Φλώρος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε αποφυλακιστεί για λόγους υγείας.

Το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας έκανε δεκτή την έφεση κατά του αρχικού βουλεύματος, με το οποίο ο 39χρονος επιχειρηματίας είχε αποφυλακιστεί.

Το βράδυ της Παρασκευή, ο Φλώρος προσήχθη στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή του έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του, καθώς είχαν λόγο να πιστεύουν πως θα αποπειραθεί να διαφύγει της επερχόμενης σύλληψής του λόγω της έφεσης στο βούλευμα με το οποίο είχε αποφυλακιστεί.

Συνεδρίαση – εξπρές του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας

Εκτάκτως συνεδρίασε απόψε το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας, προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή ή όχι την έφεση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρου Σοφουλάκη, κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας, με ποσοστό αναπηρίας 67%.

Διαβάστε επίσης:  Γιατί φοβόμαστε τον θάνατο;

Το Συμβούλιο αποφάσισε τελικώς την ακύρωση του βουλεύματος αποφυλάκισης του Άρη Φλώρου, που σημαίνει ότι ο επιχειρηματίας θα οδηγηθεί πίσω στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση ήταν ραγδαίες τη γιατρό που φέρεται να υπέγραψε σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» να καταγγέλλει πως η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε και πως δεν συνάντησε ποτέ τον 39χρονο επιχειρηματία.

Παράλληλα και δεύτερος γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση Φλώρου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση και πως η υπογραφή του στα έγγραφα είναι πλαστή. Πρόκειται για τον Σπύρο Ζακυνθινό, διευθυντή Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας στον Ευαγγελισμό, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει τη σπιρομέτρηση.