Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους, επηρεάζει κυρίως τις επικοινωνίες σου, τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Για το λόγο αυτό, πρόσεξε τι ξεστομίζεις, αλλά και το τρόπο που οδηγείς! Επίσης, σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, πλήττονται αν δεν επιστρατεύσεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους, θα σου επαναφέρει ορισμένες ανασφάλειες όσον αφορά τις αξίες σου, τα κεκτημένα σου και τα δεδομένα της ζωής σου! Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα να παρασυρθείς σε καταπιεστική, πεισματική και απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι σε διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και καταστάσεις, πως πρέπει οπωσδήποτε να αναθεωρήσεις τα δεδομένα σου, αλλά και όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οφείλεις άμεσα να αλλάξεις τακτική, όσον αφορά την διεκδίκηση των στόχων σου και κυρίως να αποφύγεις νεύρα και συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στους Διδύμους, θα f;erei αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση και μεταπτώσεις! Επιστρέφουν άγχος, ανασφάλειες, ενοχές, δυσάρεστες αναμνήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες! Διαφύλαξε με νύχια και με δόντια τα μυστικά σου, αφού κινδυνεύεις από ξαφνικές αποκαλύψεις!

ζωδια-σημερα

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο των Διδύμων, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου και τις ανησυχίες σου, στον φιλικό τομέα! Φιλικές και κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές, πλήττονται από κόντρες και ξεσπάσματα, που εσύ προκαλείς! Για το λόγο αυτό, προσπάθησε να μην είσαι νευρικός, απαιτητικός και εγωιστής στις φιλικές σου σχέσεις!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα και δυσκολίες, σε οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, αλλά και θέματα που αφορούν ακίνητα και γενικά, το σπίτι! Κυρίως όμως, την σημερινή ημέρα, οφείλεις να μην παρασυρθείς λόγω ανασφάλειας, σε ανεπανόρθωτα λάθη, που θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και φήμη!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Πανσέληνο στους Διδύμους, ενδεχομένως κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις συγκυρίες, που έχουν να κάνουν με επικοινωνίες, κοινωνικές επαφές και μετακινήσεις, θα σε προσγειώσουν απότομα και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα, αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις! Αν έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, οργανώσου καλύτερα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απογοητεύσεις με την Πανσέληνο στους Διδύμους, ύστερα από ορισμένες αποκαλύψεις αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα, δεν γνώριζες και τώρα πέφτεις από τα σύννεφα. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, οφείλεις να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο κάποιων και να αλλάξεις άμεσα τακτική!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η Πανσέληνος απέναντι σου, στο Ζώδιο των Διδύμων, θα φέρει σίγουρα αρκετές δυσκολίες και αναποδιές! Η σημερινή ημέρα, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως για τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Θα υπάρξουν πρόσωπα που ενδεχομένως, να σε εκνευρίσουν και να σε απογοητεύσουν, με την συμπεριφορά τους!

ζωδια-σημερα

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο των Διδύμων, σε αναγκάζει άμεσα να σοβαρευτείς και να εκλογικευτείς! Οφείλεις να ανταπεξέλθεις με ωριμότητα σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που τώρα είναι ιδιαίτερα αυξημένες! Πιθανόν να αισθανθείς εξαντλημένος από τα τρεξίματα της ημέρα, γι’αυτό πρέπει οπωσδήποτε να βρεις χρόνο και για την ξεκούραση σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα κλονίζει ιδιαίτερα την κοινωνική σου ζωή, όπως και τις μετακινήσεις σου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο των Διδύμων! Θα πρέπει να περιμένεις ορισμένες απογοητεύσεις μέσα από επαφές, νέα, ειδήσεις, συνομιλίες και συζητήσεις, οι οποίες λόγω της δικής σου υπεραισιοδοξίας, σε ξαφνιάζουν δυσάρεστα!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή Πανσέληνο στους Διδύμους, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για εσένα! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις και για το λόγο αυτό θα πρέπει να παραμείνεις λογικός, ώριμος, προσγειωμένος και ψύχραιμος! Μην ασχολείσαι με παρελθοντικά προβλήματα και μην τα επαναφέρεις τώρα χωρίς λόγο! Επιπλέον, προσπάθησε να διατηρήσεις οπωσδήποτε ηρεμία στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...