Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
21.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα διαλέγεις την απομόνωση, την ενδοσκόπηση, την εποικοδομητική μοναξιά και την ηρεμία σου! Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στην ψυχολογική και συναισθηματική σου ισορροπία! Μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, θα αναγνωρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις αληθινές σου επιθυμίες και έτσι θα μπορέσεις πιο εύκολα να τις εκπληρώσεις, ιδίως να κινηθείς παρασκηνιακά!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, μπορείς να αναμένεις σήμερα πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες αλλαγές, την σημερινή ημέρα! Ετοιμάσου για ανατροπές στην ζωή σου, οι οποίες αργά ή γρήγορα, θα λειτουργήσουν υπέρ σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό και οι φίλοι σου, σου στέκονται δίπλα σου, σε κάθε σου δράση και επιπλέον, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, απολαμβάνεις την αποδοχή του κοινωνικού σου περίγυρου, πράγμα που το έχεις έντονη ανάγκη σήμερα! Οι ώριμες, προσγειωμένες και σοφές δράσεις και αντιδράσεις σου, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Για το λόγο αυτό, να είσαι προετοιμασμένος για ζηλοφθονίες και ανταγωνιστές! Κοινωνική εικόνα και υπόσταση, βελτιώνονται στο έπακρο!

ζωδια-σημερα

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, θα μπορέσεις με τις δράσεις σου, να κάνεις πράξη, αισθήματα και βαθιές ανάγκες! Αυτή η τάση σου, εξυπηρετεί στο έπακρο, την διεκδίκηση και την εκπλήρωση των υψηλών στόχων σου! Αν περιορίσεις βιασύνη, παρορμητικότητα, υπερβολική αισιοδοξία και υπέρμετρο ενθουσιασμό, θα έχεις τύχη και εύνοια, σε κοινωνικές επαφές, συνομιλίες, αλλά και μετακινήσεις!

Λέων

Φίλε Λέοντα, μην διστάσεις την σημερινή ημέρα να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε ενδοσκόπηση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών και επιθυμιών σου! Ωστόσο, πρέπει να αποφύγεις συναισθηματικές εκδηλώσεις και σπουδαίες αποφάσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα του περιγύρου σου! Εκμεταλλεύσου την σοφία και διορατικότητα σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τα πάντα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα αντιμετωπίζεις σχέσεις και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγενική συμπεριφορά, δικαιοσύνη και διακριτικότητα! Είναι η ιδανική ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα παρελθοντικά σου λάθη, να επαναπροσεγγίσεις πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί λόγω παρεξηγήσεων και να διορθώσεις ή και να ενδυναμώσεις διαπροσωπικές σχέσεις! Νομικά ζητήματα, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε τρεξίματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, όπως και σε πρακτικά θέματα! Μπορεί να κουραστείς κάπως, όμως θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις και να κλείσεις πολλές από εκκρεμότητες σου! Κατάλληλη ημέρα για να πάρεις αποφάσεις για έναρξη διατροφή, ενδυνάμωση σώματος ή ψυχολογική ανανέωση!

ζωδια-σημερα

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, ώρα να πετύχεις υψηλούς στόχους και σκοπούς, χωρίς μάλιστα ιδιαίτερη προσπάθεια! Τραβάς τα βλέμματα του περίγυρου πάνω σου και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των άλλων! Απολαμβάνεις την σημερινή ημέρα σου με πάθος, θάρρος, καλή διάθεση και θέληση! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις στιγμές δημιουργικότητας, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια, τομέας όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και εύνοιας! Το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου σε βοηθούν σε κάθε σου απόφαση. Η σημερινή ημέρα, σε ωθεί να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις αυτών που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, υποδέχεσαι μία αισιόδοξη, χαρούμενη και ανέμελη ημέρα! Ανανεώνεις με ποικίλους τρόπους την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα ενδιαφέρονται πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και αισθάνεσαι πολύ περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός. Ιδανική ημέρα για διοργάνωση ταξιδιού, εκδρομής ή ψυχαγωγικής εξόδου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σε αναγκάσουν νε στρέψεις το ενδιαφέρον σου, στην προσωπική ασφάλεια και στις αξίες σου! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές, να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου και νιώσεις βέβαιος για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Το μόνο που οφείλεις να αποφύγεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για πείσματα και απαιτητικότητα!

Ιχθύς

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, είναι μία αρκετά θετική ημέρα για εσένα! Διακρίνεσαι από τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, λάμψη, ενέργεια και καλή διάθεση! Προσπάθησε λοιπόν, να μην δημιουργείς από το πουθενά και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ανούσιες αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις! Την σημερινή ημέρα, εκμεταλλεύσου την τύχη σου και πραγματοποίησε επιθυμίες και στόχους!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...