Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
16.1 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις και γεγονότα που θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, συναισθηματική ανανέωση και στιγμές καλοπέρασης! Το ενδιαφέρον των άλλων, επικεντρώνεται επάνω σου και καταφέρνεις να γοητεύεις εύκολα τον περίγυρο σου! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου απόφαση και δράση, γι’αυτό μην διστάσεις λεπτό, να πάρεις πρωτοβουλίες για νέα ξεκινήματα!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στα βαθιά σου συναισθήματα σου και στην φωνή του ενστίκτου σου. Αντιλαμβάνεσαι πλήρως τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν και έτσι θα μπορέσεις να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και θα βρεις τις σωστές λύσεις, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα μπορέσεις να εκπληρώσεις στόχους και σκοπούς και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση και οι κινήσεις σου, σε καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από αμεσότητα και αποτελεσματικότητα! Επικοινωνιακά, είσαι γρήγορος, ευφυής και ρήτορας!

Ζώδια 21 Δεκεμβρίου

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεις με ευκολία λύσεις για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο, φρόντισε να δώσεις χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και έχε υπομονή, χωρίς να βιάζεις και να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές, είσαι αποφασιστικός, αλλά και μετρημένος!

Λέων

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Λέοντα και λάμπεις περισσότερο από ποτέ! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου και για το λόγο αυτό, η δράση σου είναι αποφασιστική και άμεση! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου και αν αποφύγεις έπαρση και εγωκεντρισμό, θα καταφέρεις να εκπληρώσεις πολλές επιθυμίες και σκοπούς, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καλό θα ήταν πέρα από την αδιαμφισβήτητη λογική σου, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις και την διαίσθηση σου, που τώρα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη! Προτίμησε την σημερινή ημέρα, για να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα σου και να προχωρήσεις στην λήψη σπουδαίων αποφάσεων!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η τύχη θα αφορά τον επικοινωνιακό και τον φιλικό τομέα! Όλοι σε θαυμάζουν για την εξυπνάδα σου και την επικοινωνιακή σου γοητεία, σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Οι φίλοι και η βοήθεια που σου προσφέρουν, είτε έμπρακτα, είτε με συμβουλές, είναι οι σύμμαχοι σου, ώστε να εκπληρώσεις ένα μεγαλεπήβολο στόχο!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η δράση σου σε κάθε περίσταση, χαρακτηρίζονται από αρμονία, σοφία, υπομονή και ωριμότητα! Πιθανόν σήμερα να φανείς λίγο απόμακρος στους γύρω σου, μα αυτός είναι και ο σκοπός σου! Επιδιώκεις να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και σε εκτιμούν! Η κοινωνική σου εικόνα, βελτιώνεται στο έπακρο!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεις ξανά τον περιπετειώδη, αισιόδοξο και ζωηρό εαυτό σου! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για ελευθερία, για ανεξαρτησία, για ψυχαγωγία και για κοινωνικότητα! Εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, στην διεκδίκηση των στόχων σου και θα έχεις επιτυχία! κάθε στόχο που έχεις θέσει! Η τάση σου ωστόσο, για κυνικό χιούμορ, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε ξενίσει η έντονη κοινωνική ζωή και τα πολλά ανούσια λόγια με τον περίγυρος σου! Επιλέξεις να μείνεις παρατηρητής των γεγονότων και των συγκυριών, αφού ξέρεις πως έτσι θα μπορέσεις να πετύχεις πιο εύκολα υψηλούς στόχους και σκοπούς! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από συναναστροφές, λόγω της πειθούς και της ισχυρής διορατικότητας σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες, ώστε να μπει ένα τέλος στην μοναξιά! Πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επίσης, επιδιώκουν να σε έχουν πλάι τους! Όλα είναι με το μέρος σου, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι γύρω σου, σου δίνουν απλόχερα λύσεις!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα αλλάζεις πρόσωπο και αποφασίζεις να μην είσαι πια το υπερευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα που όλοι γνώριζαν! Την σημερινή ημέρα, επιλέγεις δυναμικότητα, σοφία, πρακτικότητα και λογική σήμερα, γεγονός που εξυπηρετεί στο έπακρο πρακτικούς στόχους, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που πρέπει να διεκπεραιωθούν!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, αυτή η Παρασκευή είναι ξεχωριστή για εσένα, με τη Σελήνη στον Τοξότη να δημιουργεί ένα...

“Θα καλέσω όλα τα Σεπόλια”: Ντύνεται γαμπρός ο Αντετοκούνμπο – Πού και πότε θα...

Το καλοκαίρι θα γίνει, όπως όλα δείχνουν ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day το πρωί...

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...