Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
13.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Με τα ικανά και πλούσια εκφραστικά σου μέσα και φυσικά, την επικοινωνιακή σου ικανότητα και την πειθώ σου, θα καταφέρεις σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φίλε Κριέ, να αρπάξεις ευκαιρίες, ώστε να νιώσεις και πάλι σιγουριά, αυτοπεποίθηση, βεβαιότητα και ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς τώρα να εκφράσεις τα «θέλω» σου και να εκπληρωθούν!

Ταύρος
Σήμερα πραγματοποιείται το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα και σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα, πληγές και τραύματα και επιπλέον εκπληρώνεις στόχους και επιθυμίες, φίλε Ταύρε! Σε χαρακτηρίζει διαίσθηση, διορατικότητα, καλοπροαίρετη συμπεριφορά, συναίσθημα, ευαισθησία, έμπνευση και γοητεία! Διεκδίκησε τους στόχους σου, χρησιμοποιώντας τα μαγευτικά εκφραστικά σου μέσα, τον τρυφερό σου λόγο και το επικοινωνιακό σου ταλέντο!

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, η διαίσθηση και το συναίσθημα σου, παίρνουν την πρωτιά, σε κάθε σου κίνηση και επικοινωνία, αφού σίγουρα, θα σου δείξουν τον δρόμο τον σωστό! Τα μυστικά σου, διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, σε ωφελούν!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα να είσαι απλά έτοιμος για κάθε αλλαγή που ήθελες τόσο καιρό, με την βοήθεια του Εξαγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα! Καταφέρνεις πανεύκολα, χωρίς καν να προσπαθήσεις, να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις φιλικές σχέσεις, χάρη στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και την γλυκύτητα του λόγου σου! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με τους φίλους σου και εκείνοι όμως, σε βοηθούν με συμβουλές, αλλά και πράξεις, στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μεγάλου στόχου σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα, άκου άφοβα το συναίσθημα σου, αλλά πάντα σε συνεργασία με την λογική σου και θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα ικανός, αξιοθαύμαστος και κερδίζεις με την καλοπροαίρετη στάση σου, την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Κάποιες υποθέσεις οικογενειακές, δρομολογούνται και καταφέρνεις να βάλεις γερές βάσεις σε ότι σήμερα πετύχεις!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, μπορείς σήμερα να απολαύσεις μία ημέρα γεμάτη ανεμελιά και αισιοδοξία, λόγω της εύνοιας του Εξαγώνου Αφροδίτης-Χείρωνα! Η ιδανική στιγμή, είναι τώρα, για επαφές, κοινωνικοποίηση και επικοινωνίες! Επιπλέον μπορείς να αναμένεις ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα μία είδηση, μία συγκυρία ή ένα γεγονός, θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες, χάρη στο Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα! Νιώθεις πλέον, πως πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες, αφού η θέληση, γίνεται πράξη! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα και επιπλέον, ασχολείσαι με την εμφάνιση σου, κυρίως με την απώλεια κιλών, με την έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας!

Σκορπιός
Η ιδανική μέρα σήμερα, για σένα φίλε Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, ώστε να βελτιώσεις και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, αφού οι άλλοι είναι σίγουρα πιο δεκτικοί! Απαλλάσσεσαι από αδικίες που σε πλήγωσαν και από ασταθείς καταστάσεις που σε άγχωναν!

Τοξότης
Θα καταφέρεις σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, αγαπητέ Τοξότη, να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις θετικές αλλαγές σε εμφάνιση, σε διάθεση και φυσική κατάσταση! Επιπλέον, καταφέρνεις να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή, κυρίως λόγω των μετρημένων και αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, είσαι το επίκεντρο της προσοχής, είσαι κεφάτος, απόλυτα δημιουργικός και δημοφιλής! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα! Διεκδικείς επιθυμίες, στόχους και φιλοδοξίες και τα πετυχαίνεις! Οι άλλοι σε «βομβαρδίζουν» με επαίνους, κομπλιμέντα και λόγια θαυμασμού!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, μπορείς σήμερα να διορθώσεις και να βελτιώσεις οικογενειακές σχέσεις, με ποικίλους τρόπους! Στο σπίτι, απολαμβάνεις στιγμές τρυφερότητας και αγάπης, βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι για θέματα που ίσως προκύψουν, αλλά και για υποθέσεις που σε απασχολούν από παλιά, αφού τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος! Θέματα με ακίνητα, λύνονται αυτήν την περίοδο!

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, επαφές, συζητήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται ιδιαίτερα! Έρχονται πολύ καλά νέα και ειδήσεις, που σε χαροποιούν! Χρησιμοποίησε την πειθώ και την οξυδέρκεια σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να ξεπεράσεις δυσκολίες! Μία προβληματική σχέση με μακρινό συγγενή ή αδερφό λύνεται τώρα, με ποικίλους τρόπους!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η διάθεσή σου αλλάζει αρκετά...

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Το έντονο φλερτ με την τραγουδίστρια Τιάνα Τέιλορ σε πάρτι

Σε πάρτι πριν τα Όσκαρ ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Tιάνα Τέιλορ. Ο 49χρονος Λεονάρντο εθεάθη να… φλερτάρει την...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...