Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
17.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 1η Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα οι φίλοι, θα επιδιώξουν με ποικίλους τρόπους, την συντροφιά και την παρουσία σου, στο περιβάλλον σου! Επιπλέον, ο κοινωνικός περίγυρος, θα σε βοηθήσει εμπράκτως, όσον αφορά τους στόχους, τους σκοπούς, τα όνειρα και τα μεγαλόπνοα σχέδια σου! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, χαρακτηρίζονται από χαρά και ενθουσιασμό!

Ταύρος

Καλό Μήνα! Φίλε Ταύρε, θετικές και ωφέλιμες εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σπουδαίους τομείς της ζωής σου με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σήμερα! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο, αφού σήμερα θα νιώσεις με πράξεις, αλλά και λέξεις, πως ο κοινωνικός σου περίγυρος, πραγματικά σε σέβεται και σε θαυμάζει για αυτό που πραγματικά είσαι, αναγνωρίζοντας την αξία σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ετοιμάσου για μία ημέρα, γεμάτη ευχάριστη διάθεση, γρήγορες εξελίξεις και χαρούμενες στιγμές! Θα απολαύσεις κάθε στιγμή της καθημερινότητας με κέφι και χαρά! Νιώθεις απόλυτα περιζήτητος, δημοφιλής και στον περίγυρο σου και σε κάθε σου συναναστροφή! Εύνοια θα έχεις επίσης και στις μετακινήσεις σου!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα οφείλεις να κρατήσεις κρυφά τα «θέλω», τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Πριν ανοιχθείς επικοινωνιακά, θα πρέπει να αναγνωρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος, τις σκέψεις και τα όνειρα σου! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο, την ισχυρή σου διαίσθηση και την ενισχυμένη σου διορατικότητα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς τα παλαιά σου λάθη και για να πλησιάσεις ξανά, αγαπημένα σου πρόσωπα, που είχατε απομακρυνθεί! Επίσης, ένα νομικό ζήτημα, ίσως να σε απασχολήσει την σημερινή ημέρα και πιθανόν επιτέλους, να βρεις την λύση του!

1η φεβρουαρίου ζώδια

Παρθένος

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σου φέρουν επιτυχία και εύνοια στην ζωή σου και θα γλυκάνουν με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα μπορέσεις να κάνεις θετικές κινήσεις την σημερινή ημέρα και όλες οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες σου θα διεκπεραιωθούν! Επιπλέον, είναι η ιδανική ημέρα, για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα εκπληρώσεις σημαντικούς και υψηλούς στόχους, χωρίς καν να το περιμένεις! Απολαμβάνεις την ημέρα με καλή διάθεση, αυτοπεποίθηση, επιμονή, θάρρος και θέληση! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σε ευχαριστεί και τα ταυτόχρονα, θα αυξήσει την αυτοεκτίμηση σου!

Σκορπιός

Καλό Μήνα! Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Δία και την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες! Προσπάθησε τώρα που έχεις εύνοια, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια! Ώρα να τακτοποιήσεις τα πάντα και να νιώσεις και πάλι ήρεμος!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή είναι σίγουρα μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για εσένα! Ξεχωρίζεις σίγουρα για την διαλλακτικότητα σου και τις πρωτοποριακές και οξυδερκείς ιδέες σου! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος, δημοφιλής και οι γύρω σου θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί με εσένα! Οι μετακινήσεις σου, θα φέρουν τα αποτελέσματα που θες!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για ανάδειξη των προσόντων σου και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Σήμερα, οι κόποι σου ανταμείβονται, αρκεί να έχεις δουλέψει σκληρά και αρκετά για τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου! Η έντονη ανάγκη σου για ηρεμία και ασφάλεια, καθορίζει απόλυτα τις μελλοντικές αποφάσεις σου!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις σίγουρα μία δυναμική, ενθουσιώδη και αποφασιστική ανταπόκριση σε ο,τιδήποτε, κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου, αφού η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τον ενέργεια, την λάμψη και το θάρρος σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Ωστόσο, μην παρασύρεσαι σε νεύρα, απαιτήσεις, βιασύνη και έπαρση!

Ιχθύς

Σήμερα φίλε Ιχθύ, θα αυξηθεί η διαίσθηση και η διορατικότητα σου! Επιπλέον, θα γίνεις πιο ευαίσθητος και θα υπάρξει έντονη ανάγκη για ουσιαστική ηρεμία! Μπορείς λοιπόν να περιμένεις λύσεις και νέους δρόμους ευκαιριών και δυνατοτήτων, σε θέματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν και σε αγχώνουν! Παρασκηνιακές δράσεις, ευνοούνται!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...