Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
17.6 C
Athens

Ζώδια: Πανσέληνος στον Παρθένο – Θα παρασύρει Ταύρους, Καρκίνους και…

Κριός
Η Πανσέληνος τις μέρες αυτές, επαναφέρει κάποια προβληματάκια, που ίσως και να είχατε θάψει κάτω από το χαλί! Σίγουρα είναι οικονομικά, ίσως να έχει να κάνει και με την υγεία σας! Όσον αφορά το χρήμα, γνωρίζετε πολύ καλά, πως εσείς θα πρέπει να κάνετε κουμάντο και κανείς άλλος! Αν έχετε κάνει πάσα το θέμα, να προσμένετε εκπλήξεις όχι και τόσο ευχάριστες! Το σώμα σας, βρίσκει τον τρόπο να χτυπήσει το καμπανάκι, να σας κάνει μια υπενθύμιση πως καλό είναι να πάτε στον γιατρό. Σας αγχώνει πολύ το Φεγγάρι αυτό!

Ταύρος
Η Πανσέληνος σας μεταμορφώνει σε μια Σταχτοπούτα! Η φαντασία σας καλπάζει φυσικά, όμως μεταξύ σοβαρού και αστείου, μπορεί να μεταμορφωθείτε και σε Χιονάτη! Ονειρεύεστε με ανοιχτά τα μάτια, εκείνα τα παραμύθια της αιώνιας αγάπης και του παθιασμένου του έρωτα! Σκέψη, στη σκέψη, όλο και κάτι μπορεί να βγει αληθινό! Τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, κερδίζετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας αρέσει, το θέμα είναι το μετά! Μια απογοήτευση σας βρίσκει λίγο πριν την «απογείωση»! Ψυχραιμία!

Δίδυμος
Η Πανσέληνος φέρνει πολλά νευράκια τις ημέρες αυτές! Βασικά το χάος σας χτυπά την πόρτα, γιατί ξαφνικά σας θυμίζουν πως η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και καλοπέραση! Κάποιος πρέπει να συμμετέχει και στις δουλειές του σπιτιού! Οπότε καλό είναι πριν κανονίσετε διάφορες βόλτες και σουαρέ, να ρωτήσετε αν κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά σας, αν πρέπει να προσφέρετε λίγο από τον πολύτιμο το χρόνο σας, στους δικούς σας τους ανθρώπους! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού και το δίκιο σας δε θα το βρείτε με τίποτα!

Καρκίνος
Η Πανσέληνος προκαλεί απρόοπτα γεγονότα στις σχέσεις σας! Ξαφνικά όποιος έχει πρόβλημα έρχεται στην πόρτα σας και εσείς θα χρειαστεί να κάνετε τον ψυχοθεραπευτή! Να δούμε ποιος θα τον κάνει για εσάς;;; Οικογενειακά προβλήματα προκύπτουν, που θα χρειαστεί να τα λύσετε άμεσα! Με λίγα λόγια πέφτουν πολλά βάρη στους ώμους σας, από το πουθενά! Σίγουρα θα γυαλίσει το ματάκι σας, όμως θα πρέπει να ρίξετε νερό στο κρασί σας, γιατί αν και εσείς ξεφύγετε, ίσως μετά να σας κλείσουν την πόρτα! Ούτε καλημέρα!

Λέων Η Πανσέληνος πατάει φρένο για εσάς, κυρίως σε θέματα οικονομικά! Ίσως από τη μια να σας βάλει σε μπελάδες, τύπου να ξεχυθείτε για ένα τρελό shoppingtherapy, από την άλλη όμως να εμφανίσει αμέτρητα σημάδια για να μην το κάνετε αυτό! Φρένο, γκάζι, θα πάθετε ένα λαλά, από μόνοι σας, οπότε όπως φαίνεται δεν είστε σίγουροι για τα έξοδα που ετοιμάζεστε να κάνετε! Πριν λοιπόν ξεφύγετε οικονομικά, πληρώστε κανά λογαριασμό, ή δώστε τα χρήματα σε κάποιον έμπιστο να τα βάλει στην άκρη! Αντισταθείτε στον πειρασμό!

ΠαρθένοςΠανσέληνος στο ζώδιό σας! Ένα πολύ μυστήριο Φεγγάρι, που σας βγάζει από το καβούκι σας, σας κάνει τολμηρούς και θαρραλέους, κυρίως σε θέματα ερωτικά! Βέβαια, σας βάζει σε σκέψεις για τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας, γιατί ως συνήθως κάποιοι πρέπει να φύγουν, να φτιάξετε χώρο για τις νέες αφίξεις. Ερωτικό φουλ το Φεγγάρι αυτό, προφανώς θα πέσουν τα τείχη, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ορέξεις σας! Απολαύστε τις μέρες αυτές και μην προσδοκάτε για κάτι περισσότερο. Στιγμιαία τα πάθη!

Ζυγός
Η Πανσέληνος σας κρύβει μέσα στο σπίτι, ή σας εξαφανίζει από προσώπου γης! Νιώθετε πως κάτι δε πηγαίνει καλά γύρω σας, πως σας κουτσομπολεύουν, σας ζηλεύουν, γίνεστε καχύποπτοι πολύ! Προκειμένου να κάνετε τον κατάσκοπο, ή να μπείτε σε διαδικασία να τσακωθείτε με τους πάντες, καλύτερα να αφήσετε να εξελιχθεί το έργο από μόνο του, να εκτεθούν δηλαδή, δίχως να σας βλάψουν! Ένα πουλάκι σας λέει ένα και δυο και τρία μυστικά και σοκάρεστε, γιατί οι φήμες οργιάζουν και εσείς είστε οι πρωταγωνιστές!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος του Μάρτη, όσο μυστήρια και αν είναι, άλλο τόσο σας κάνει πολύ γοητευτικούς και σέξι! Οι προσκλήσεις για έξω, για βόλτες και σουαρέ τις μέρες αυτές θα είναι πολλές, οπότε προετοιμαστείτε για ευχάριστες συναντήσεις, ακόμα και μοιραίες! Για ακόμη μια φορά το Φεγγάρι αυτό, θα σας θυμίσει πως καλό είναι να μην εμπλέκονται φιλίες και συγγένειες στα πόδια σας! Το σήμερα, το αύριο και το μεθαύριο, αφορούν εσάς και μόνο, οπότε όλο και κάποιος θα σας εκνευρίσει με τις υποδείξεις του! Μη μασάτε!

Τοξότης
Η Πανσέληνος σας τρελαίνει το μυαλό! Το Φεγγάρι είναι παντού, σας κυριεύει ένα πράγμα, έχει απίστευτη ενέργεια, σας αλλάζει τις απόψεις στο λεπτό! Μια είδηση φτάνει στα αυτιά σας, ίσως να είναι συγκλονιστική, που έχει σκοπό να αλλάξει τη ζωή σας, από τη μια μέρα στην άλλη! Η απόφαση δική σας βέβαια, όμως δύσκολη πολύ! Και κάπως έτσι, θολώνουν οι σκέψεις σας, γίνεστε χίλια κομμάτια και ξαφνικά μπορεί να αρχίσετε να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας, μπας και σκοντάψετε και ησυχάσετε! Γλυκό το μεθύσι του σύμπαντος!

Αιγόκερως
Μυστήρια η Πανσέληνος του Μάρτη, έχει σκοπό να σας φέρει τα πάνω – κάτω, να ταράξει λίγο τα δεδομένα σας! Σε πρώτη φάση σας απογειώνει και μετά σας προσγειώνει και στο τέλος όλα μια χαρά! Μια εμπειρία είναι όλα, οπότε αν κάτι μπλοκάρει, εσείς να γυρέψετε τον τρόπο για να ξεμπλοκάρει! Μια λύπη και μια χαρά! Μια μπόρα και ένα ουράνιο τόξο μετά! Καλό είναι τις μέρες αυτές, να μη βάλετε την τζίφρα σας κάπου! Αποφύγετε να δώσετε τα χέρια γενικώς, σε κάτι που φαντάζει ωραίο αλλά μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες!

Υδροχόος
Σκληρή πολύ μαζί σας η Πανσέληνος του Μάρτη! Εισβάλει στο ταμείο σας και παίρνει τις αποταμιεύσεις σας, γιατί μια φορά και έναν καιρό, δε πληρώσατε κάτι! Εμφανίζονται «δράκοι» από το παρελθόν, χρέη ξεχασμένα από κάθε άποψη και για να προχωρήσουν οι δουλειές σας, θα πρέπει να τα πληρώσετε, μια και έξω! Το σύμπαν μπορεί να σας άφησε να κάνετε τη μεγάλη ζωή, μια φορά και έναν καιρό, όμως το λογαριασμό ποτέ δεν τον πληρώσατε! Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας, την οικογένειά σας! Δεν είναι ντροπή!

Ιχθύες
Η Πανσέληνος τούτη έχει σκοπό να σας παρασύρει σε θέματα συναισθηματικά! Από τη μια θέλετε περιπέτειες, φλερτ και ελευθερίες και από την άλλη αποζητάτε τη συντροφικότητα! Στην ερώτηση τι αληθινά επιθυμείτε, δεν υπάρχει απάντηση, η μάλλον προτιμάτε το λίγο από όλα! Καλά δε θα φάμε σουβλάκι, εδώ μιλάμε για ψυχές! Το Φεγγάρι σας πιέζει να πάρετε τις αποφάσεις σας και να επιλέξετε, ανεξάρτητα από τις συνέπειες! Το να κλαψουρίζετε για να σας λυπηθούν, είναι απλά ακόμη μια θεατρική πράξη! Το νου σας!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή του Malmö Arena το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και πραγματοποίησαν την πρώτη πρόβα της Ελλάδας στον...
Λαζόπουλος, Μακρόνησος, για όλους,

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα -εκτάκτως- ο αγαπημένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, μετά από ατύχημα. Τις πρώτες πρωινές ώρες ο γνωστός κι αγαπητός ηθοποιός και...

7ημερο τρελής ρέντας για Ζυγούς, Λέοντες κι άλλα 4 ζώδια

Ποια είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις . Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κυριακή σήμερα, Κριέ, και η ημέρα σου ξεκινά με τη Σελήνη στον Τοξότη, φέρνοντας μια αίσθηση...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Κριέ, το Σάββατο αυτό με τη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να...

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πιο πιθανό να βρουν σύντροφο από τον Μάιο

Ο θεός του έρωτα, σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, χτυπάει την πόρτα για να βοηθήσει πέντε ζώδια να έχουν καλή τύχη στην ερωτική ζωή...

Billie Eilish: Της αρέσουν οι γυναίκες και ο αυνανισμός – Περί ορέξεως…

Η σούπερ σταρ της γενιάς Z, Billie Eilish, τα αποκάλυψε όλα… Μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, την έλξη της για τις γυναίκες, ότι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...